رشوه 650 میلیون دلاری رژیم سعودی به نخست وزیر یکی از کشورهای اسلامی



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت پنج شنبه شب در مراسم بزرگداشت شهدای فاجعه منا که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با بیان این که باید افراد با تقوا حرمین شریفین را مدیریت کنند، گفت: در طول سال های متمادی مردم با مشکلات عدیده ای در حج روبه روبودند که یکی از آن ها عدم امنیت بوده است.
وی افزود: مشکل مهم دیگر مسأله بهداشت است، موضوع دیگر عدم فراهم کردن امکانات و تسهیلات لازم برای حجاج است؛ اگر کسی تحقیق کند می بیند که یا مشکلات برطرف شده یا هنوز ادامه دارد اگر ادامه داشته باشد هر انسان عاقلی به این قضاوت دست پیدا می کند که وقتی سال ها حج با عدم امنیت برگزار شده دیگر آن ها چه مدیریتی می توانند برای حج داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با بیان این که شیوه مدیریت و سازماندهی امور به گونه ای است که هیچکس احساس امنیت نمی کند، اظهار داشت: در سال های قبل تر هم در جمرات افراد به پایین می افتادند و کشته می شدند.
وی ادامه داد: روش اداره کردن آل سعود در برنامه ای به این مهمی در جهان بی سابقه است؛ زائر ایرانی را به دلیل صحبت کردن با زائر دیگر دستگیر می کنند، این مشکلات نشان دهنده بی کفایتی و بی لیاقتی کامل حکومت عربستان و آل سعود است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که گاهی وضعیت به گونه ای خطرناک می شود که احساس می کنیم آن ها آبروی اسلام و مسلمین را در جهان از بین می برند، ابراز داشت: آل سعود حتی قدرت جمع آوری زباله ها را ندارد تا از بیماری حاجیان جلوگیری کند.
وی عنوان کرد: آیا نمی توانستند در مسیر حجاج امکانات امدادی فراهم کنند تا این اندازه حجاج جان خود را از دست ندهند، پس از حادثه برخی مجروحین را به بیمارستان بردند اما با وجود تخت و اتاق خالی مریض را روی زمین گذاشتند و امکانات احیا و پزشکی و دارویی نداشتند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر خاطرنشان کرد: چرا پس از سال ها برگزاری مراسم حج چاره اندیشی نکردند، چرا جنازه شهدا ساعت ها باید روی زمین بماند، آیا جنازه حاجیان باید به شکل قرون وسطای در کانتینرها نگه داری شود؛در برخی کانتینرها جنازه ها را همانند کیسه برنج روی هم گذاشتند که جنازه های زیرین آسیب می دید و امکان شناسایی وجود نداشت.
وی اضافه کرد: زائران ایرانی نشانه و علامت هایی همراه خود داشتند که نیروهای سعودی آن ها را درآوردند و به همین دلیل شناسایی افراد بسیار مشکل شده بود و ما نمی دانستیم که چگونه و با چه مشخصه ای افراد را تشخیص دهیم.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که پس از فاجعه منا مفتیان درباری آل سعود بلافاصله گفتند که این فاجعه قضا و قدر الهی بوده و ربطی به اداره حرمین ندارد، گفت: این که رهبر معظم انقلاب در پیام و فرمایشات خود فرمودند که جهان اسلام باید فکری برای مدیریت حرمین کند به این دلیل است که تجربه نشان داده آل سعود به دلیل تکبر نمی خواهد از جهان اسلام مشورت و کمک بگیرد.
وی افزود: آن ها باید کشورها را دعوت کرده و از آن ها کمک می گرفتند، باید از آل سعود پرسید که چرا به ریاض جده رسیدگی می شود اما به مکه و مدینه رسیدگی نمی کنند، اداره کردن مبنایی دارد حال آن ها با چه مبنایی می گویند که درست اداره کردند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر اظهار داشت: در سال 54 برای توسعه منا فراخوان دادند که آقای مهندس شهرستانی از ایران پذیرفته شد و ایشان طرحی داشت که 4 میلیون نفر را می شد در منا اسکان داد پس از این که کار آغاز شد باز مفتی آن ها فتوا داد که در منا نباید بنایی ساخته شود.
وی ادامه داد: حکام عربستان عقل خود را به دست افراد بی دین و بی سواد داده اند چگونه می خواهند مملکت را اداره کنند، جهان اسلام باید وارد صحنه شود اما پول نفت سعودی ها و با شرایطی که فراهم کردند دین، ایمان و شرف افراد را خریدند از این رو آن ها حاضر نیستند که از خود دفاع کنند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که تنها کشوری که به برکت موضع گیری قاطعانه رهبرانقلاب توانست جنازه ها را برگرداند ایران بود، ابراز داشت: بقیه جنازه های مربوط به کشورهای دیگر را همان جا دفن کردند و جوابی به هیچ کس نمی دهند، 650 میلیون دلار به حساب یکی از نخست وزیران کشورها ریخته بودند تا سکوت کند.
وی با اشاره به جنایات آل سعود در سوریه، عراق، بحرین و یمن عنوان کرد: همه جا را پر کردند که ایران در یمن دخالت می کند در حالی که خودشان هر روز یمن را بمباران کرده، زیر ساخت ها را نابوده کرده و صدها زن و کودک بی گناه را به خاک و خون می کشند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر خاطرنشان کرد: آیا سازمان های بین المللی و برخی کشورها نمی توانستند بگویند که دموکراسی در یمن و سوریه هم باید وجود داشته باشد، نمی گویند چون دموکراسی و حقوق بشر غرب دروغ است.
وی اضافه کرد: اگر ملت و رهبر ایران نبودند آل سعود با داعش راحت تر کنار می آمد چون خودشان تروریست ها را به وجود آوردند؛ فاجعه منا حادثه ای بزرگ بود و این غم هنوز بر سینه ها سنگینی می کند، سال های قبل تر رهبر انقلاب می فرمودند که وقتی حجاج از حج باز می کردند خالت شادی و نشاط به من دست می دهد و ما سال گذشته مانده بودیم که به رهبر انقلاب چه بگوییم، این غم ایشان را بسیار آزرد به گونه ای که اطرافیان ایشان می گفتند که رهبری حالت عادی نداشتند و بسیار محزون بودند و روز گذشته که خدمت ایشان رسیدیم نیز همین حالت را داشتند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که اندیشمندان جهان اسلام به ویژه حوزه علمیه قم باید روی پیام و فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب کار کنند، گفت: حوزه باید پیام رهبر انقلاب را به گوش جهانیان برساند./1323/پ201/ج