كساني كه دنيا را به ولي خدا ترجيح مي دهند دارای شرك خفي هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام سيد حسين مومني يك شنبه شب در هيأت رزمندگان اسلام كاشان در سالن شهداي بسيج اين شهرستان، با اشاره به اينكه گروهي از ولي فقيه خدا عقب افتادند، گفت: اين گروه كه يا دشمن هستند، يا بي تفاوت و يا مشغول كارهاي خود هستند حتي ولي خدا را هم موعظه مي كنند كه نمونه هاي آن مترددين دركربلا بودند.
وي افزود: اين افراد كساني هستند كه نتوانستند استوار بمانند و نسبت به ولي خدا ضعف ايمان داشتند و اين ضعف ايمان ناشي از ضعف در توحيد آنها بود، به اين معني كه آنها نه تنها با ولايت مشكل دارند بلكه زيربناي مباني توحيدي مشكل دارند.
استاد حوزه علميه قم ادامه داد: اگر اين افراد نسبت به دنيا گرايش پيدا ميكنند براي اين است كه مبتلا به شرك خفي هستند و تعلقات دنيا را به تكليفي كه بر عهده دارند ترجيح مي دهند و براي همين است كه اين افراد مبتلاي به شرك خفي هستند.
حجت الاسلام مومني با اشاره به اينكه، افرادي كه دنيا را به ولي خدا و امر ولي خدا ترجيح مي دهند اينها مشرك به شرك خفي هستند، يادآور شد: پيامبر اكرم(ص) وقتي مي خواهد اميرمومنان(ع) را معرفي كند ‹‹مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ›› نخست مباني توحيدي و زيربناي توحيدي را بيان ميكند.
وي افزود: اگر رسول خدا ابتداي خطبه غدير از خداباوري و خدا محوري صحبت مي كند براي اين است كه آن دلي مي تواند بار ولايت اميرمومنان(ع) را متحمل شود كه زيربناي توحيدي او كامل باشد، از اين رو ضعف اعتقاد سبب مي شود انسان كاسه گدايي به طرف اجنبي دراز كند و اين به معناي شرك خفي است.
استاد حوزه علميه قم، اظهار داشت: زماني كه اين افراد در قلب خودشان اعتقاد به طريق حق و ولايت ندارند و اين موضوع را از طريق اظهار نياز به دشمن دين و قرآن اعلام ميكنند اين افراد مبتلا به شرك خفي هستند، بنابر اين «إِياکَ نَعْبُدُ وَ إِياکَ نَسْتَعينُ» به اين معني است كه ما احد هستيم و كاسه گدايي به جز تو به طرف احدي دراز نمي كنيم و كسي كه كاسه گدايي به طرف غير خدا مي گيرد از ضعف عقيده و ضعف ايمان او است.
وي با اشاره به سه جهاد اصغر و اكبر و كبير، گفت: جهاد اصغر جهاد جنگ با دشمن رو در رو است و خداوند براي جهاد اصغر در قرآن مي فرمايد ‹‹واعدوا لهم ما استطعتم من قوة›› در برابر دشمن هرچقدر مي توانيد قدرت خود را افزايش دهيد و در مقابل دشمن خود را زياد نشان دهيد و اين كلام خدا در قرآن با اين حرف كه كارهاي نظامي را تعطيل كنيم و مانند چين و ژاپن به طرف مسائل اقتصادي برويم همخواني ندارد.
حجت الاسلام مومني، با بيان اينكه يكي از حربه هاي مهم درجهاد اصغر ‹‹رجز›› خواني يا همان شعار امروزي است، و شعار در برابر ابرقدرتها تأثيرگذار است، بیان کرد: در دوران دفاع مقدس كه رزمندگان اسلام سلاح بدون مهمات داشتند و آن را به طرف دشمن گرفته و با فرياد يا علي(ع) و يازهرا(س) و يا امام حسين(ع) به خط دشمن مي زدند، دشمن با اين شعار فرار ميكرد.
وي ادامه داد: اگر گفته مي شود شعار دربرابر ابرقدرت جواب نمي دهد اين حرف بيانگر ضعف ايمان است، چرا كه همه مي دانند رجز خواني مهمترين حربه در جهاد اصغر است، بنابراين كساني كه اعتقاد داشته باشند شعار در برابر ابرقدرت جواب نمي دهد مشخص مي شود اعتقادي به حرف امام راحل ندارند كه مي فرمايد، آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند.
استاد حوزه علميه قم تأكيد كرد: اگر انسان اعتقاد و ايمان و توكل به خدا داشته باشد، مطمئن باشيد رجزخواني در دل دشمن رعب و وحشت ايجاد ميكند.
حجت الاسلام مومني جهاد اكبر را ميدان مبارزه با هواي نفس دانست و با توصيه به مسؤولان براي مطالعه وصيت نامه شهيد سردار همداني، گفت: جوانها سايز كفش و زندگينامه فلان فوتباليست را مي دانند اما هنوز شهيد همداني را نمي شناسند.
وي افزود: سردار همداني در وصيت نامه خود به بچه هاي خودش نوشته است، همانگونه كه تا به حال خود را به انقلاب بدهكار مي دانستيد، حالا كه پدر شما شهيد شده است طلبكار نباشيد و باز هم خود را بدهكار انقلاب بدانيد.
استاد حوزه علميه قم با اشاره به اينكه در جهاد اكبر يك ذره دلبستگي به دنيا وجود ندارد، اظهار داشت: اگر رهبر معظم انقلاب مي فرمايد، اي سيد ما اي آقاي ما براي ما دعا كن، من جان ناقابلي و جسم ناقص و اندك آبرويي دارم كه خودتان داديد، اين هم نثار شما براي اين است در ميدان مبارزه با نفس است.
حجت الاسلام مومني همچنين با اشاره به جهاد كبير در آيه 52 سوره فرقان، گفت: در مقابل دشمن كرنش نكنيد و مقتدر و محكم در برابر دشمن بايستيد چرا كه اقتدار ما است كه دشمن را به رعب و وحشت انداخته است.
حجت الاسلام مومني، با بيان اينكه اگر كسي مي خواهد در جبهه ولي خدا بماند بايد در سه ميدان جهاد اصغر، جهاد اكبر و جهاد كبير موفق باشد، يادآور شد: اگر تعداد توابين چندين برابر شهداي كربلا بودند و شهداي توابين و شهداي كربلا در يك روز به شهادت رسيدند و اثر توابين در تاريخ يك هزارم شهداي كربلا نبود براي اين بود كه در وقت خود نيامدند و كار را در لحظه خود انجام ندادند و دير تشخيص دادند و دير تصميم گرفتند./202/1307/ب1