۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۴۵۷۵

مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت در دفتر امام جمعه تبریز برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم بزرگداشت ارتحال آیت الله بهجت از سوی نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی صبح امروز برگزار شد.
آيت الله بهجت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت آیت الله العظمی بهجت فومنی، صبح امروز از سوی دفتر آیت الله شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مسجد جامع تبریز برگزار شد.

حجت الاسلام سیدجلال حسینی، خطیب توانمند شهر تبریز در سخنانی با اشاره به جایگاه روحانیت در میان مردم گفت: آنهایی که مدعی تزلزل جایگاه علما و روحانیت هستند، سخت در اشتباهند.

وی افزود: تشییع باشکوه پیکر مطهر آیت الله بهجت نشان داد که جایگاه علما و مراجع چه قدر در نزد مردم متدین ایران والاست.

حجت الاسلام حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح فضائل علمی، اخلاقی و عرفانی آیت الله بهجت پرداخت و گفت: علمای متقی و مجاهد پاسداران و حافظان دین رسول الله هستند.

گفتنی است، بازار تبریز از صبح امروز تا پایان این مراسم ترحیم تعطیل بود.
ارسال نظرات