۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۱
کد خبر: ۴۵۸۸۹۵
وزیر راه و شهرسازی:

کارگروه توسعه صادرات در هرمزگان تشکیل شود

وزیر راه و شهرسازی با تاکید برتشکیل کارگروه توسعه صادرات گفت: با توجه به اینکه هرمزگان یک استان ساحلی است و در بازده صادرات و واردات ایران است باید تلاش کنیم که به راه‌حلی برسیم که در نهایت بتوانیم کل صادرات ملی ایران را از طریق استان افزایش دهیم.
عباس آخوندی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تردد بیش از ۵۰ هزار کشتی از تنگه هرمز در سال گفت: این مهم، بازار خیلی خوبی را برای ارائه سوخت و خدمات سوخت ایجاد می کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید از این فرصت به خوبی استنفاده کنیم افزود: در حوزه تامین سوخت یا بانکرینگ چیزی حدود ۲۰ درصد بازار را در همین مدت کوتاه پس از لغو تحریم ‌ها به دست آورده‌ ایم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حوزه حمل و نقل دریایی با توجه به بازگشت ۱۷ لاینر به بندر شهید رجایی وضع حمل ونقل دریایی رشد بسیار خوبی داشته است.

آخوندی ابراز داشت: خوشبختانه در حوزه تولید آب شیرین از دریا به بیش از ۵۰ هزار متر مکعب تولید در روز رسیده ‌ایم و حدود ۱۱۸ هزار مترمکعب دیگر پروژه در دست اجرا داریم.

وی همچنین در خصوص آخرین وضعیت خرید هواپیما گفت: مذاکرات برای خرید هواپیما با کمپانی های ایرباس و بوئینگ در حال انجام است و نمایندگان شرکت‌ ها در تهران هستند و امیدواریم به زودی با نهایی شدن مذاکرات نتیجه را به مردم اعلام کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت رقابت اقتصادی بین بنادر کوچک و بزرگ در استان گفت: در سالهای اخیر برای ایجاد زیرساختها در بنادر کوچک تمرکز زیادی داشته ‌ایم و و نیازمند ایجاد تعادل در این خصوص هستیم.

آخوندی به پیشنهاد خود برای تشکیل کارگروه توسعه صادرات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه هرمزگان یک استان ساحلی است و در بازده صادرات و واردات ایران است باید تلاش کنیم که به راه‌حلی برسیم که در نهایت بتوانیم کل صادرات ملی ایران را از طریق این استان افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بنادر تاریخی کوچکی استان هرمزگان تصریح کرد: باید تعادل مناسبی بین بنادر تیاپ، ‌بندر لنگه، سیریک با بندر شهید رجایی ایجاد کنیم.

وی بیان داشت: بحث اصلی ما این است که بتوانیم با توجه به قدرت بندر شهید رجایی که یکی از افتخارات ایران است تمام تمرکز خود را روی این بندر نگذاریم چرا که در این صورت توجه ما از بنادر دیگر کاهش یافته و رفته رفته بنادر تاریخی استان تخلیه و ناکارآمد می‌شود./851/302/ب3

ارسال نظرات