در قم برگزار می شود؛
نشست خادمان و راویان راهیان نور
خبرگزاری رسا ـ همایش خادمان و روایان راهیان نور در قم برگزار می شود.

حسین یكتا، رییس ستاد مرکزی راهیان نور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: همایش خادمان و روایان راهیان نور از سوی ستاد مركزی راهیان نور در قم برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: همایش خادمان راهیان نور با حضور خدمتگزاران سالهای 87 و 88 روز جمعه اول اردیبهشت ساعت ده صبح، در سالن مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) واقع در گلزار شهدا برگزار می شود.
رییس ستاد مرکزی راهیان نور ابراز داشت: همچنین همایش راویان راهیان نور ، عصر جمعه اول اردیبهشت، از ساعت پانزده در مدرسه عالی امام خمینی(ره) به نشانی قم ـ فلكه جهاد برگزار می شود.
وی خاطر نشان كرد: هدف از برگزاری این همایش ها، دیدار خادمان و تداوم ارتباط با آنان، بررسی عملكرد خادمان و راویان در سال گذشته و اعلام برنامههای ستاد مركزی راهیان نور در سال جاری است.
ارسال نظرات