کارگاه بهداشت و روان در مدرسه علمیه نرجسیه شهرستان سنقر برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، کارگاه بهداشت و روان ظهر امروز با حضور خانم فرحناک كارشناس ارشد روانشانسی و مشاور نيروی انتظامی شهرستان با حضور طلاب، كادر و اساتيد با موضوع بهداشت روان و تقويت اعتماد به نفس در مدرسه علمیه نرجسیه این شهرستان برگزار شد.
خانم فرحناک در ابتدا به اهميت بهداشت روان در حفظ زندگي و نقش آن در كم رنگ كردن آسيب های خانوادگی اشاره کرد و ابراز داشت: براي ايجاد بهداشت روان نياز به رعايت و اجرايی كردن چند معیار است که نخستین مبنا و مبدأ ايجاد بهداشت روان ژنتيک مي باشد.
این مسؤول خاطر نشان کرد: مبدأ دوم نوازش است که به معنای اشباع و سير شدن از همه لحاظ در محيط خانواده و توجه همه جانبه اعضای خانواده به يكديگر در گفتار، رفتار است حتی می توان با كوچک ترين كارها حس آرامش را به اعضاء خانواده منتقل كرد قطعأ نرمش و مدارا بسیار مؤثر است.
وی با بیان اینکه سومین مبدأ فرصت دادن است اذعان داشت: چشم پوشی كردن، نديده گرفتن، خود را به تغافل زدن هم باعث ايجاد آرامش و سلامت روان می شود، فرصت دادن موجب بروز خصوصيات و ويژگی هاي نهفته و گاه استعداد های ويژه است و در شناخت انسان بسيار تأثير گذار است.
فرحناک تصریح کرد: داشتن ساختار در زندگی موجب ايجاد امنيت روان و بهداشت آن می شود اما شرط ايجاد ساختار و جوابگو بودن آن اين است كه مراحل قبلی طی شده باشد، نمونه های ساختار داشتن زندگی غذا خوردن در كنار هم، رفت و آمد های با هم، همسنخی و تفاهم است.
كارشناس و مشاور نيروی انتظامی ابراز داشت: در تنگنا قرار گرفتن و درک شرايط و پر توقع نبودن مبنای پنجم برای داشتن بهداشت روان است.
وي تأکید کرد: برای داشتن بهداشت روان نيازمند تمام مراحل مذكور هستيم و بايد به ترتيب آنها را ايجاد كنيم./203/857/ب1