۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۳
کد خبر: ۴۶۲۷۵۹
استاد حوزه علمیه مطرح کرد؛

لزوم بهره گیری از سبک زندگی حسینی در تربیت نسل جوان

استاد حوزه علمیه با تاکید بر بهره مندی از سبک زندگی حسینی در تربیت نسل جدید، گفت: پرورش و تربیت انقلابی و اسلامی نسل امروز جوانان و نوجوانان کشور درگرو سعی و تلاش و همت ما است و باید تلاش کنیم تا نسل جوان و نوجوان این مرز و بوم انقلابی و حسینی تربیت شوند.
سبک زندگی حسینی

حجت الاسلام مهدی پورخادم استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، گفت: زندگی سراسر نورانی و حکمت آموز امام حسین(ع) آکنده از درس و عبرت هایی است که نسل نوجوان و جوان ما تشنه این آگاهی ها است. بهره گیری از سبک زندگی امام حسین(ع) کامیابی افراد در جامعه را در بردارد.

وی با بیان این مطلب که از بزرگترین درس های زندگی امام حسین(ع) درس آزادگی و آزاد اندیشی است افزود: امروزه نیاز جامعه ما الگو قرار دادن سبک زندگی اسلامی به عنوان چراغ راه و شیوه زندگی است، سبک زندگی امام حسین (ع) بایستی در دانشگاه ها و مدارس بازگو شود.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با تاکید بر این مطلب که درس امر به معروف و نهی از منکر را بایستی از امام حسین(ع) یاد گرفت تصریح کرد: از دیگر درس های عظیم قیام امام حسین(ع) فهمیدن فلسفه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است در جامعه ایی که سنت زیبای امر به معروف و نهی از منکر فراموش شود جامعه دچار آسیب و گناه می شود.

حجت الاسلام پورخادم بیان کرد: نسل امروز بایستی بیشتر با زندگی ائمه و سبک زندگی آنان آشنا شود تا فرهنگ های غربی و مدگرای امروز نتواند به راحتی در زندگی نسل امروز وارد شود.

​وی گفت: الگو گیری از سبک زندگی ائمه اطهار و به ویژه امام حسین (ع) سبب آگاهی بیشتر و در عین حال دور ماندن جامعه از گزند و حوادث و آسیب های اجتماعی است. جا دارد که مسؤولان فرهنگی کشور هر چه بیشتر فرهنگ ایثار و مقاومت را در کتب درسی گسترش دهند.

استاد حوزه علمیه گفت: پرورش و تربیت انقلابی و اسلامی نسل امروز جوانان و نوجوانان کشور درگرو سعی و تلاش و همت ماست و باید تلاش کنیم تا نسل جوان و نوجوان این مرزوبوم انقلابی و حسینی تربیت شوند.

حجت الاسلام پورخادم بیان کرد: در ایجاد فضای مناسب برای تربیت دینی جوانان و نوجوانان، خانواده نخستین گروه و محیط های آموزشی دومین لایه تربیتی هستند که می بایست به خوبی تربیت دینی فرزندان را مد نظر قرار دهند که در این بین اقشار تاثیرگذار جامعه مانند مداحان، رسانه ها، روحانیت می توانند نقش بسزایی ایفا کنند چرا که در دنیای امروزی هجمه دشمنان اسلام به ویژه پیرامون نسل جوان تاثیرات خود را بر جامعه گذاشته است.

وی ادامه داد: زمانی نوجوان از خانواده و تربیت دینی جدا می شود که در زندگی اجتماعی جدی گرفته نشود و این عدم جدی گرفتن در نهایت به بی مهری بدل می شود و نوجوان در این بین جذب هر شخص، گروه و یا طیفی می شود که لحظه ای محبت و یا توجه را به این قشر ارائه دهند لذا بر تاثیرگذاران جامعه مانند مداحان و روحانیان است که با گسترش تعالیم دینی، شناسایی نوجوانان مستعد در حوزه مدح به این مقوله وارد شوند.

استاد دانشگاه در پایان تصریح کرد: نوجوانان به چیزهای نو گرایش خاصی دارند پس می توان در بحث تولید مفاهیم فرهنگی، نوگرایی را نیز مد نظر قرار داد تا بتوانیم نسل جوان را با مفاهیم معنوی همراه سازیم./302/851/ب1

ارسال نظرات