۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
کد خبر: ۴۶۲۹۹۱
مدرس حوزه و دانشگاه قم:

ندای «هل من ناصر ینصرنی» تنها مربوط به 1400 سال پیش نیست

مدرس حوزه و دانشگاه قم گفت: ندای « هل من ناصر ینصرنی» تنها مربوط به 1400 سال پیش نیست بلکه امروز نیز این ندای امام زمان(عج) است، بنابراین شیعیانی که دوستدار امام هستند باید دوستداران امام را نیز دوست بدارند و یاری کنند.
هل من ناصر ینصرنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمدباقر نکونام، مدرس حوزه و دانشگاه قم، شب گذشته در حسینیه خیابان فیروزآباد کرمان اظهار داشت: گناه بد است اما بدتر از آن سبک شمردن گناه است، از این رو امام باقر(ع) فرمودند: مصیبتی بالاتر از آن نیست که انسان گناه را سبک بشمارد.

وی بیان داشت: بین آنکه گناه کند و از کرده اش پشیمان شده توبه کند فرق است با کسی که گناه می کند، نه تنها پشیمان نیست بلکه آن را حق خود می داند زیرا چنین فردی زشتی گناهش را درک نکرده و همین موجب سقوطش خواهد بود.

حجت الاسلام نکونام عنوان کرد: گناه با رنگ و لعاب ثواب بسیار خطرناک است پس هرگز هیچ گناهی را نباید کوچک دانست چنانکه امام صادق (ع) فرمودند: گناه را سبک نشمارید هر چند کوچک باشد.

وی ضمن بیان اینکه انسان با هر آنچه دوست دارد در آخرت محشور می شود؛ گفت: ندای «هل من ناصر ینصرنیب تنها مربوط به 1400 سال پیش نیست بلکه امروز نیز این ندای امام زمان(عج) است، بنابراین شیعیانی که دوستدار امام هستند باید دوستداران امام را نیز دوست بدارند و یاری کنند.

این مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر در کربلا بودیم آیا غلام سیاه امام حسین(ع) را می آزردیم؟ پس اکنون نیز دوستداران اهل بیت(ع) را آزار نداده و امور آنان که به دست ما حل می شود را انجام دهیم و گره کارشان را باز کنیم نه آنکه در اداره و ارگان و دفاتر سرگردانشان کنیم.

وی ابراز داشت: تا زمانی که به یکدیگر اعتماد نداشته و به همدیگر اهمیت ندهیم کارهای مملکت لنگ خواهد ماند پس برای دوستی با امام دوستدارانش را دوست بداریم و امورشان را حل کنیم همچنین آنچه امام دوست دارد انجام دهیم نه آنکه صرفا با عزاداری و گریه ارادت خود را به امام نشان دهیم زیرا تا وقتی پای عملمان می لنگد عزاداری و گریه بی ارزش است.  

حجت الاسلام نکونام در بیان روایتی از امام باقر(ع)، گفت: دوست داشتن دوستان اهل بیت(ع) و دشمن دانستن دشمنان آنان از نشانه های همراهی امام است، از این رو در زیارت عاشورا می گوییم «انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم» پس جمع بین دوستان و دشمنان اهل بیت(ع) ممکن نیست.

وی ادامه داد: امام علی(ع) در نامه 31 نهج البلاغه به فرزندشان امام حسن(ع) می فرمایند: وقتی دوستی داری که آن دشمنی دارد اگر با دشمن دوستت، دوست شوی در واقع با دوستت دشمن هستی از این رو نمی توان هم با کسی دوست بود و هم با دشمنش دوستی کرد.

این کارشناس امور دینی تصریح کرد: در قسمتی دیگر از حدیث امام باقر(ع) آمده که پیرو ایشان حلال خدا را حلال و حرام خدا را حرام می داند زیرا اینان تا قیامت ثابتند پس حلال و حرام زمان نمی شناسند.

وی اشاره کرد: انتظار فرج از دیگر ویژگی های پیرو اهل بیت(ع) است، از این رو منتظر واقعی کسی است که هم خانه ظاهر و هم خانه باطن خود را پاک و از آنچه ایشان نمی پسندد خالی کند، زیرا به فرموده امام سجاد(ع)، یاران امام زمان با فضیلت ترین یاران هستند چرا که از امامی ندیده فرمانبرداری و اطاعت می کنند.

حجت الاسلام نکونام َدر پایان تأکید کرد: با شرایط کنونی که زمینه گناه فراوان است باید مردم و مسؤولان جوانان را یاری کنند، هر چند اگر شخصی هرزه باشد حتی با ازدواج عفتش حفظ نمی شود، زیرا حیا و عفت، جبلّی انسان است پس جوانان نیز تصور نکنند که با فرا رسیدن پیری می توانند با تقوا شوند زیرا همانگونه که لذت تفریح، خوراک و پوشاک در جوانی بیشتر است لذت نماز و عبادت نیز در جوانی بیش از هر دوره دیگر است./9703/202ب2

ارسال نظرات