طلاب دعوت مردم به مشارکت در سنت حسنه وقف را از ارکان اصلی رسالت تبلیغی خود قرار دهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام سید حبیب الله موسوی مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه ظهر امروز با حضور در همایش وقف و حوزه های علمیه که در مرکز مدیریت حوزه علمیه کرمانشاه برگزار شد ابراز داشت: وقف صدقه جاریه در جغرافیای زمان، باقیات صالحات ماندگار و ره توشه آخرت انسان ها است که با حبس سرمایه ای از داده های خداوند متعال در کارهای نیک و خیرات انجام می گیرد.
مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بر پایه آموزه های وحیانی اسلام، دارایی و سرمایه هر کسی غیر از مایحتاج روزانه چیزی جز وقف در راه خدا نیست که مصارف اخروی انسان را تأمین و تضمین می کند و وزر و وبال را در روزی که «لا ینفع فیه مال و لا بنون» از آدمی بر می دارد و دادرس مردم و فریادرس روزهای سخت است.
وی ادامه داد: واقف امروز با وقف کردن بخشی از بخششهای الهی، خود را برای روزی آماده می کند که نه داد و ستدی هست و نه دوستی و شفاعتی.
این مسؤول یادآور شد: واقف آرایه های زندگی دنیوی را سازه ای استوار برای سرای اخروی خویش می سازد و به آموزه های وحیانی «الباقیات الصالحات خیر عند ربک ثوابا و خیر املا» پاسخی مثبت و درخور می دهد.
حجت الاسلام موسوی تأکید کرد: وقف زیباترین مهندسی اقتصاد است که زینتهای حیات دنیوی را از کمیت به کیفیت تبدیل می کند و از ماده به معنا می رساند.
وی اظهار داشت: وقف ساده ترین معادله ریاضی در پیچیده ترین احوالات نفس انسانی و ایستادن در برابر خواسته ها و هواهای بی پایان نفسانی و مبارزه علیه وسوسه ها و گامهای هبوطی شیطانی است.
مدیر حوزه های علمیه استان کرمانشاه مطرح کرد: وقف عبور از خودخواهی ها و خودبینی ها و رسیدن به کمالات وجودی خدا دوستی و مردم دوستی در سایه رهایی از مادیات پست دنیوی است، وقف فتح الفتوحی است که انسان را از همه تعلقات آزاد می سازد و منشأ فتح و سبکبالی روح است.
این مسؤول در پایان با اشاره به لزوم تبیین فرهنگ وقف در جامعه عنوان داشت: طلاب و روحانیان باید در منابر خود ضمن تبیین احکام وقف، دعوت مردم به مشارکت در این سنت حسنه را از ارکان اصلی رسالت تبلیغی خود قرار دهند./857/202/ب3