۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۴۶۶۹
رییس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان خوزستان:

حضور پرشور مردم کردستان توطئه‌های دشمنان را ناکام گذاشت

خبرگزاری رسا ـ رییس عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی استان خوزستان حضور پرشور مردم در استقبال از رهبر معظم انقلاب را گامی دیگر در ناکامی توطئه دشمنان دانست.
حضور پرشور مردم کردستان توطئه‌های دشمنان را ناکام گذاشت
 
حجت‌الاسلام‌ حسین حکمتی‌پور، رییس عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی استان خوزستان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، به سفر رهبر معظم انقلاب به استان کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: مردم کردستان با حضور پرشور خود در استقبال از رهبر معظم انقلاب، بار دیگر دشمنان اسلام و نظام را در رسیدن به توطئه‌ها‌ی‌شان ناکام کردند.

رییس عقیدتی ـ‌ سیاسی استان خوزستان گفت: دشمن همیشه ‌دنبال ایجاد اختلاف در بین قومیت‌ها و جداسازی‌ آنان از محوریت کشور و نظام است که البته مردم آگاه و متعهد ایران با گذشت سی سال از انقلاب همچنان دشمن‌ را از رسیدن به اهداف و توطئه‌های شیطانی خود ناکام گذاشتند.

وی با بیان برخی تلاش‌های دشمن در قالب عرفان‌های کاذب و سلفی‌گری در استان‌های مرزی اظهار داشت‌: دشمن با ایجاد این فتنه قصد دارد‌ توجه مردم را از حکومت و مسائل داخلی به سوی دیگر معطوف کند؛ اما باید بداند که دل‌های آحاد مردم متوجه حکومت اسلامی و ولایت فقیه بوده و حمایت از نظام و رهبری از باورها و اعتقادات آنها است.

حجت‌الاسلام‌ حکمتی‌پور با اشاره به دیدار‌های رهبر معظم انقلاب‌ با قشرهای مختلف استان کردستان اظهار داشت: سفر رهبر‌ معظم انقلاب به کردستان حکایت از پیام‌های مشهودی داشت که ایشان در دیدارهای مختلفی که با مردم کردستان داشتند، آنها را بیان کردند؛ از این رو مردم نسبت به بیانات و رهنمود‌های ایشان توجه خاص دارند.

وی با بیان ضرورت وحدت به عنوان یکی از اهداف سفر رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران قانون و الگوی کامل ‌و بر اساس احکام دین مبین اسلام پایه‌گذاری شده است که بر اساس آن تمام قومیت‌ها می‌تواند در کنار یکدیگر و زیر پرچم مقدس اسلام زندگی کنند.
 
حجت الاسلام حکمتی پور گفت: دشمن هیچگونه وقدرت تصمیم گیری نسبت به سیاست های جمهوری اسلامی ایران ندارد.

وی با اشاره به مسئله انتخابات بیان داشت : مشارکت مردم در انتخاب یک اصل اساسی بوده وحضور آنها پای صندوق های رای به معنای مشارکت در نظام و اداره آن رای به حاکمیت اسلامی ونظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

رییس عقیدتی سیاسی استان خوزستان افزود: مردم باید به کسی رای بدهند که حکومت رابر اساس احکام اسلامی اداره کرده وپاییند به نظام وپیرو خط امام باشد.

حجت الاسلام حسین حکمتی پور با بیان برخی معیارهای انتخاب اصلح خاطر نشان کرد: ساده زیستی آشنایی با مشکلات مردم و ولایت مداری از جمله معیارهای است که کاندیدا اصلح باید از آنها برخوردار باشد ومردم نیز باید با آگاهی ومعرفت کامل به کاندیدای اصلح رای دهند.

رییس عقیدتی سیاسی استان خوزستان با اشاره به نهضت مقدس امام خمینی (ره) وتاثیر آن در جهان گفت: وظیفه همه مردم زنده نگه داشتن راه امام است یعنی راهی که به مردم ایران عزت،اقتدارو سربلندی داد وحفظ این راه تنها با انتخاب کسی که ادامه دهنده آن باشد محقق می شود.
ارسال نظرات