۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۴۶۷۶۴۸
مسؤول امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی:

سازمان تبلیغات اسلامی تثبیت کننده روح انقلابی گری باشد

مسؤول امور بین‌الملل دفتر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی باید نشان دهنده و تثبیت کننده روح انقلابی گری باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود وزیری، مسؤول امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، حجت‌الاسلام سید محمود وزیری، مسؤول امور بین‌الملل دفتر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در جمع کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس، گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی باید با شرکت در جلسات و همایش‌های درون و برون سازمانی نشان دهنده و تثبیت کننده روح انقلابی گری باشد.

وی در ادامه افزود: در داخل کشور جریان‌ها و گروه‌های تلاش می‌کنند با وجود نسل سوم و به بهانه همراهی با عصر تکنولوژی، مدرنیته و علم روز انقلابی بودن و انقلابی ماندن را کمرنگ کنند.

حجت‌الاسلام وزیری با بیان این‌که علم، تکنولوژی و به روز بودن بد نیست، خاطرنشان کرد:  این مسائل باید بر اساس اصول اسلامی انجام شود ولی متأسفانه هدف جریان‌ها و گروه‌ها حذف کردن روحیه انقلابی از جامعه است.

وی تصریح کرد:  یکی از مهم‌ترین بخش‌های اداری نظام اسلامی آن سازمانی است که کار تبلیغ دین را برعهده گرفته و سازمان تبلیغات اسلامی یکی از برترین بخش‌های نظام اسلامی در تبلیغ دین و معنویت است و باید هر آنچه  که زمینه‌ساز صحیح، نوین و به روز دین است را  فراهم کند.

حجت‌الاسلام وزیری بیان کرد: خمیر مایه اصلی استان فارس افزون بر معنویت از نظر علمی، انقلابی ، ترکیب جمعیتی از نظر کیفیت، وجود شعرا، عرفا، علما، ورودی و خروجی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و مانند‌ آن است که سبب برجسته شدن این استان در کشور شده است.

وی با اشاره به این‌که در جلسات اداری، علمی، تبلیغی زیادی شرکت می‌کند، بیان کرد: گزارش های زیادی از مسؤولان دریافت می‌شود که استان فارس یکی از برجسته‌ترین استان‌های کشور است./202/919/ب1

ارسال نظرات