۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۰
کد خبر: ۴۶۹۴۸۲
مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی ساری خبر داد؛

پیشرفت فیزیکی 90 درصدی حوزه علمیه آیت الله صالحی

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی با بیان این که ساختمان جدید حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری در شش طبقه و مساحتی قریب به 2 هزار متر مربع در حال احداث است، گفت: با تلاش های صورت گرفته این پروژه مهم در حال حاضر بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام سید جلال صالحی، مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری شب شنبه در جمع تعدادی از طلاب و روحانیان مرکز استان با اشاره به اشاره به قدمت چند صد ساله مدرسه علمیه سعادتیه ساری، این حوزه علمیه را مرکز پرورش بسیاری از علما و شخصیت های تراز اول کشور معرفی کرد و گفت: به پاس زحمات سی ساله آیت الله صالحی مازندرانی(ره) در پرورش طلاب و روحانیان، حوزه علمیه سعادتیه با مصوبه مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و عنایت ویژه مدیریت حوزه علمیه مازندران به نام این عالم ربانی تغییر نام یافت.

وی با بيان اين‌که حوزه هاي علميه در طول تاريخ پناهگاه جويندگان معارف الهي بوده است، افزود: حوزه هاي علميه در جامعه ديني ما از جايگاهي بس والا و مهم برخوردار بوده و در ساحت علوم تقوي آثاري ارزشمند ارائه کرده اند.

حجت الاسلام صالحی با بیان این که ما نباید ثمره زحمات گذشتگان خود را به آسانی از دست بدهیم، افزود: یکی از مهم ترین راه های حفظ دستاوردهای پیامبر گرامی اسلام، ائمه معصومین(ع) و علمای دین پرورش طلاب و حمایت از حوزه های علمیه است.

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری بر ضرورت تقویت حوزه های علمیه تأکید کرد و گفت: به حتم تقویت حوزه های علمیه بهترین راه گسترش و توسعه ارزش های دینی در جامعه است و تنها علم الهی سعادت و تعالی انسان را تأمین می کند.

وی با اشاره به این که ساختمان حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) به دلیل قدمت زیاد و نظر کارشناسی دیگر قابل استفاده نبود و هر لحظه امکان ریزش دیوارها و سقف هجره ها و مدرس های حوزه وجود داشت، افزود: با هماهنگی های به عمل آمده و به منظور احیاء دوباره فضای آموزشی حوزه، ساختمان مورد نظر تخریب و تجدید بنا شد.

حجت الاسلام صالحی با بیان این که ساختمان جدید حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری در شش طبقه و مساحتی قریب به دو هزار متر مربع در حال احداث است، خاطرنشان کرد: با تلاش های صورت گرفته این پروژه مهم در حال حاضر بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری با بیان این که این مجموعه ارزشمند پس از تکمیل ظرفیت پذیرش 300 طلبه را دارا است، گفت: این حوزه دارای هفت مدرس، سلف سرویس، سالن کنفرانس، ساختمان اداری، کتابخانه و هفت هجره با ظرفیت بالا است.

وی از راه اندازی یک کتابخانه مجهز در این حوزه علمیه خبر داد و خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته این کتابخانه که ظرفیت گنجایش بیش از ده هزار جلد کتاب را خواهد داشت، طبق استانداردهای روز کتابخانه ای خواهد بود.

حجت الاسلام صالحی با اشاره به این که یکی از مسائل مهمی که در ساخت این حوزه رعایت شده است، معماری اسلامی ایرانی است، تصریح کرد: در همه بخش های ساخت این حوزه علمیه از نظر کارشناسان و صاحب نظران بهره گرفته شده است.

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری با بیان این که در حال حاضر سطح یک حوزه در این مرکز دینی فعال است، خاطرنشان کرد: با افتتاح کامل ساختمان آموزشی و با قول مساعد مدیران محترم حوزه سطح دو نیز در این حوزه علمیه راه اندازی خواهد شد.

وی همچنین افزود: با توجه به وجود امکانات مناسب آموزشی و اداری در ساختمان جدید و همچنین کادر آموزشی مجرب، ما آمادگی راه اندازی سطح سه حوزه را نیز در این مجموعه آموزشی خواهیم داشت.

حجت الاسلام صالحی با بیان این که علیرغم تخریب کامل فضای آموزشی و اداری حوزه، اما پذیرش و کلاس های درس طلاب حتی یک روز هم تعطیل نشد، خاطرنشان کرد: فعالیت های علمی و آموزشی این حوزه علیرغم تخریب فضای آموزشی قبلی با جدیت کامل دنبال شد.

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری با اشاره به این که مسجد حاج رضا خان نیز در فضای داخلی حوزه علمیه سعادتیه سابق قرار داشت، افزود: با تخریب ساختمان آموزشی حوزه، زمینه ای برای مرمت و بازسازی مسجد نیز فراهم شد و کار مرمت و بازسازی مسجد نیز با جدیت آغاز و ادامه دارد.

وی با بیان این که قرار بود حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره)ساری همزمان با هفدهم ربیع الاول، مصادف با سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق(ع) افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد، بیان داشت: متأسفانه به دلیل عدم همکاری مناسب اداره اوقاف، افتتاح این مرکز مهم علمی استان به وقفه افتاد.

حجت الاسلام صالحی با اشاره به این که به دلیل برخی کاغذ بازی های بی ثمر، روند احداث ساختمان حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) و تعمیرات مسجد حاج رضا ساری 1/5 ماه تعطیل شده است، خاطرنشان کرد: اگر نهادهای شهری به جای بی مهری و دخالت های بی ثمر، در ساخت این مجموعه ارزشمند دینی و فرهنگی کمک می کرد امروز شاهد بهره برداری از این حوزه علمیه بودیم.

مسؤول حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری با بیان این که برای تجدید بنا و ساخت این حوزه از هیچ کمک دولتی استفاده نکردیم، بیان داشت: ما معتقدیم حوزه های علمیه صاحب دارند و صاحب اصلی آن شخص امام زمان(عج) هستند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که برخی نهادها و ادارات به جای حمایت مالی در ساخت و بازسازی حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) به دنبال سهم خواهی هستند، خاطرنشان کرد: برخی ها شعار می دهند که بهترین راه رشد و گسترش اسلام توسعه و گسترش حوزه های علمیه است، اما در عمل گونه ای دیگر رفتار می کنند.

وی با اشاره به این که در شرایط بد اقتصادی و کمبود اعتبارات حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) با دو هزار متر مربع بنا بدون دریافت ریالی اعتبار دولتی امروز بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: اما بسیاری از دستگاه های اجرایی با توجه به در اختیار داشتن اعتبارات دولتی مصوب و مشخص، نمی توانند پروژه های عمرانی نیمه کاره را به اتمام برسانند./950/202/ب2

ارسال نظرات