۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۰
کد خبر: ۴۷۰۸۳۷
آيت الله نعيم آبادي:

وضعيت زاد و ولد در کشور رضایت بخش نیست

نماينده ولي فقيه در استان هرمزگان با بیان اینکه آمار سازمان ثبت احوال به عنوان مولفه‌ای مهم در برنامه‌ریزی‌ ها و تصمیم‌ گیری‌ ها به کمک مدیران کشور می‌ آید، گفت: در برخی از وقایع از جمله ولادت وضعیت کشور راضی کننده نیست.
امام جمعه بندرعباس

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم آبادی نماينده ولي فقيه دراستان هرمزگان، عصر امروز در دیدار با مدیر کل و کارکنان ثبت احوال هرمزگان گفت: هنوز تصور برخی‌ها در مورد کار ثبت احوال، محدود به صدور شناسنامه نوزاد و ثبت ولادت است، در حالي كه سازمان ثبت احوال در کشور وارد حوزه‌های نوین و گسترده با ده‌ها مولفه خدماتی جدید شده که هر کدام نه تنها در زندگی فرد فرد مردم تاثیرگذار است بلکه برای توسعه و تداوم حیات جامعه نیز اساسی و لازم است.

وي با بیان اینکه آمار سازمان ثبت احوال به عنوان مولفه‌ ای مهم در برنامه‌ریزی‌ ها و تصمیم‌ گیری‌ ها به کمک مدیران کشور می‌ آید، افزود: در برخی از وقایع از جمله ولادت وضعیت کشور راضی کننده نیست.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تاكيد كرد: ثبت احوال از مجموعه‌ های کاربردی و کلیدی در زندگی افراد است، که همگان از بدو تولد تا وفات با آن سر و کار دارند.

آيت الله نعيم آبادي بيان كرد: با وجود گسترده‌ تر شدن خدمات و فعالیت‌ های ثبت احوال، کماکان بسیاری از مردم با کارکردها و کاربردهای اساسی آن آشنایی لازم را ندارد، و از همین روست که این سازمان برای معرفی بیشتر وظایف و اهداف خود به مردم باید کار بیشتری کند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: به شدت در کشور نیاز داریم که بر روی برخی از مفاهیم از جمله مفهوم کار و تلاش و تولید کار کنیم چرا که گویا به کلی تعریف جامعه از کار عوض شده و همگان "پشت‌میزنشینی" را کار می‌دانند در حالی که پشت میزنشینی کار نیست بلکه خدمت است، کار آن است که منجر به تقویت تولید و افزایش محصولات اساسی شود.

امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه وظیفه تک تک آحاد جامعه بر این است که نگاه نسل جوان کنونی و آینده را به کار، فلسفه و فرهنگ کار تغییر دهیم، افزود: تمامی پیشوایان و بزرگان دینی ما از جمله حضرت فاطمه زهرا (س)،‌ امام علی (ع)، امام سجاد (ع) و سایر ائمه و کلیه پیامبران به جز حضرت یونس که خیاط بود، کار می‌کردند و یا دامدار بوده‌ اند.

آيت الله نعيم آبادي ادامه داد: این چالش ریشه در فرهنگ نادرستی دارد که جامعه برای کار و نسل کنونی جوان تعریف کرده و باید پرسید که سیستم پشت میزنشینی مگر چقد کارمند می‌خواهد؟

وی گفت: به دلیل عدم تعریف درست و صحیح از فرهنگ کار، امروز جوانان کشور علی‌رغم داشتن تحصیلات پیرامون رشته‌های مرتبط با تولید و با وحود ظرفیت‌های بالقوه طبیعی، توان تامین شغل و کارآفرینی برای خود را ندارد، و بسیاری از کارهایی که امروزه در دنیا بدان توجه می شود را کار نمی‌دانند و از انجام آنها خودداری می‌کنند.

آیت الله نعیم‌آبادی با بیان اینکه برخی‌ به اشتباه، فرزند بیشتر، را به دلیل مسائل اقتصادی و تامین معیشت درست نمی‌دانند، افزود: تعریف درست از فرهنگ کار و مهارت، سبب می‌شود فزرندان یار و یاور زندگی والدین و جامعه باشند و بتوانند خود را مدیریت کنند./202/851/ب1

ارسال نظرات