امامزادگان انواری قدسی از یک منشأ واحد هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام رضا جعفری، رییس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک تبریز امروز در جمع خادمان افتخاری خواهران امامزاده سید ابراهیم(ع) و حذیفه(ع)، محبت شیعیان به اهل بیت(ع) و نوادگان ایشان را فطری و بر اساس ذات بشری دانست و اظهار داشت: ملاصدرا در نظریهای در کتاب حکمت متعالیه اظهار می کند که تمامی ذرات عالم با حرکت حبی به سمت خدا در حال حرکت هستند.
وی با اشاره به اصل محبت و شیفتگی شیعیان نسبت به مقام اهلبیت(ع)، افزود: مقام اهل بیت(ع) یکی از مواردی است که ما مسلمانان و شیعیان به آنها پناه میبریم و باید شاکر این نعمت الهی باشیم، یکی از ثمرات محبت، همشکل و شبیه شدن به محبوب است؛ به گونهای که شخص خود را شبیه محبوب خویش میکند؛ از این رو ما محبان اهل بیت(ع) باید خود را در اخلاق و رفتار شبیه این بزرگواران کنیم تا محبت خویش را به اثبات برسانیم.
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه محبت منجر به زیارت می شود، گفت: زیارت اهلبیت(ع) نشأت گرفته از محبت قلبی ما نسبت به آن بزرگواران است، البته محبت شیعیان به اهلبیت(ع) دارای دو ضمیمه شامل، ابراز محبت و همشکل شدن محبان با مقام اهل بیت(ع) است؛ چرا که اگر بخواهیم به تکامل برسیم و از نورانیت اهلبیت(ع) بهرهمند شویم باید به مقام ایشان محبت قلبی داشته باشیم.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک تبریز خاطرنشان کرد: پیامبر مکرم اسلام(ص) در قبال رسالت خود، از خداوند متعال اجری طلب نکرده و در آیات 47 و 57 فرقان در قبال اجر رسالت خود، چیزی را از خداوند طلب میکند که برای مردم خیر رسانده و همچنین مردم را به سمت خدا بکشاند و همچنین در آیه 42 سوره شوری نیز از خداوند دوستی و محبت با اهل بیت(ع) را طلب میکند.
وی ادامه داد: وظیفه داریم نسبت به اهل بیت(ع) و سلاله پیامبر اکرم(ص) محبت داشته باشیم؛ چرا که این محبت آتش نفاق، غیبت، حرام خواری، دورویی و ... را در قلب ما خاموش میکند؛ توفیقی که خادمان امامزاده سید ابراهیم(ع) و سید حذیفه(ع) دارند؛ نباید مورد غفلت واقع شود؛ بایستی با مهربانی، عطوفت و همچنین خلوص نیت در خدمت زوار آستان مقدس این امامزادگان(ع) باشید.
حجت الاسلام جعفری در ادامه با اشاره به برکات زیارت امامزادگان، اظهار داشت: طهارت مسیری است که قلب انسان را به اهلبیت(ع) پیوند میدهد؛ در این میان «طهارت جسم» اولین راهی است که انسان با آن میتواند خود را به امامزادگان نزدیک کند؛ در مراحل بعدی نیز طهارت فکر و طهارت قلب در بهرهمندی از عنایات اهلبیت(ع) نقش اساسی دارد.
وی در بیان طهارت قلب و راههای رسیدن به آن، تأکید کرد: در این راستا آیتالله بهجت همواره بر نکتهای تأکید داشتند که آن «عدم انجام معصیت» از سوی انسان بوده است؛ از این رو کلیدواژه تمامی اعمال و طهارت انسان این است که معصیت نکنیم و در عمل به واجبات بکوشیم./935/202/ب2