تناقض در حرف و عملکرد دولتمردان جامعه را نسبت به نظام بدبین می کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام ابوالفضل احمدی، استاد حوزه و دانشگاه، عصر امروز در نشست بصیرتی نخبگان سیاسی این استان، با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که فرمودند کاندیداها به مردم قول بدهند که برای باز کردن گرهها چشمشان به بیرون از این مرزها نباشد، اظهار کرد: در این 4 سال تجربه نگاه به بیرون را داشته ایم که خروجی آن برجام بود.
وی ادامه داد: نگاه دولتمردان در 4 سال گذشته برای حل شدن تمام مشکلات داخلی کشور به بیرون بود و در نهایت با وجود همه تلاشهایی که برای برجام شد، امروز افتادیم دنبال آمریکایی ها که نقض عهد نکنید، این در حالی است که رهبری همان موقع فرمودند که به آمریکا خوشبین نیستم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه رهبری مدتهاست تأکید دارند که نگاهتان به ظرفیتها و توان داخلی باشد، افزود: چهار سال کشور ما نگاه به بیرون داشت که نتیجه ای جز رکود نداشت و به تعبیر آقای جهانگیری ابرمشکل جامعه امروز ما یعنی بیکاری جوانان و مسأله اشتغال که این ماحصل نگاه به بیرون است.
حجت الاسلام احمدی با تأکید بر اینکه هر جا مردم ما با تمام توان وارد شدند، پیروز شدیم، گفت: چطور نزدیک انتخابات مردم می شوند ولی نعمت، همهکاره و صاحب انقلاب، اما در عرصه اقتصادی این باور را نسبت به مردم نداریم.
وی با استناد به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب، اضافه کرد: همان مردم 22 بهمن، مردم 9 دی، مردم انتخابات، می توانند مشکلات اقتصادی را حل کنند و این یعنی نگاه به درون، نگاه به داخل یعنی اقتصاد مقاومتی با تکیه به توانمندیهای داخلی و ظرفیتهای موجود کشور، ظرفیتهای زیر زمینی، ظرفیتهای رو زمینی، مهمتر از آنها ظرفیتهای انسانی و نیروی جوان و آماده به کار که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه باید مردم را باور کنیم، تصریح کرد: دشمن به دنبال آن است که مردم را به سمت «ما نمی توانیم» بکشاند که متأسفانه تا حدودی نیز موفق بوده است.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به رفتارهای اخیر دولت، اظهار کرد: اگر مبنای فکری انسان خدمتگزاری به مردم، احترام به شعور و فهم مردم، توجه به توانمندیها و عملکردهای گذشته خود باشد، نیازی نیست که در آستانه انتخابات رفتارهایی داشته باشند که هر بیننده و شنوندهای نخستین چیزی که به ذهنش می رسد تلاش برای رأی آوردن و در قدرت ماندن باشد؛ به نظر می رسد خدمتگزاری مطرح نیست و قدرت اولویت دارد.
وی با ابراز تأسف از توهینها و لحن ناخوشایند برخی دولتمردان در این ایام، گفت: واقعا جای تعجب است که یک روز در پاسخ به سؤال یک خبرنگار منکر وعده صد روزه خود م یشوند و در مصاحبه اخیر خود در صداوسیما عبارتی به کار می برند که ناقض حرف خودشان است، می گویند باز هم وعده صد روزه دارم.
استاد دانشگاه ادامه داد: اینها پسندیده نیست، مردم باید به مسؤولان خود اعتماد کنند، چراکه تناقض در حرف و عملکرد دولتمردان جامعه را نسبت به نظام بدبین می کند.
حجت الاسلام احمدی مهمترین مطالبات مردم را اصلاح امور معیشتی و در واقع همان چیزی که رهبری در شعار سال فرمودند، یعنی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دانست و افزود: این مطالبه جدی امروز مردم ما و به خصوص اقشار ضعیف است، راه اندازی و جدی گرفتن بحث تولید و به دنبال آن اشتغال ضروری است.
وی اضافه کرد: اگر این دو مسأله به صورت تخصصی و حساب شده و با نگاه به درون کشور به صورت جدی دنبال شوند، قطعا بحث معیشت مردم سروسامان داده خواهد شد.
استاد حوزه علمیه در خصوص موضوعاتی که دولت آینده باید در اولویت قرار دهد، خاطرنشان کرد: موضوعی که همه در اهمیت آن اتفاق نظر دارند، معیشت مردم و اقتصاد است، چالش اقتصادی پیشرو باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسؤول با بیان اینکه مباحث فرهنگی جامعه باید حساب شدهتر برنامه ریزی و پیگیری شود، تشریح کرد: اساس فکر و حرکت یک جامعه بر مبنای فرهنگ آن جامعه است، چون ما حکومتمان اسلامی و بر پایه اسلام است، فرهنگمان هم باید فرهنگ اسلامی باشد و اگر توانستیم در جامعه فرهنگ اسلامی را به نحو صحیح ارائه دهیم خیلی از مسائل و مشکلات را نخواهیم داشت.
وی ریشه بسیاری از مشکلات از جمله فساد، بیبندوباری و غیره را پیاده نشدن فرهنگ اسلامی به صورت مطلوب و صحیح در جامعه عنوان کرد و افزود: اگر فرهنگ هم مورد توجه دولت آینده قرار بگیرد به یقین در همه مباحث حتی حوزه اقتصادی سروسامان بهتری خواهیم داشت.
استاد حوزه علمیه همچنین به لزوم داشتن تعامل هوشمندانه و سازنده با دنیا اشاره و خاطرنشان کرد: این تعامل باید همراه با عزت و اقتدار باشد تا زمینه ساز ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران هم در منطقه و هم در سطح بین الملل باشد./۲۰۲/۹۴۵۷/ب۱