۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۴۹۶۷۷۲
آیت الله مقتدایی:

گسترش حوزه علمیه خواهران سبب بهبود فضای علمی کشور می شود

عضو شورای عالی حوزه علمیه با اشاره به برکات گسترش حوزه علمیه خواهران، تربیت الگو برای زنان جامعه را از مهمترین ثمرات آن برشمرد.
آیت الله مقتدایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله مقتدایی در مراسم افتتاح مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) پردیسان با تبریک میلاد امام زمان(عج)، ابراز داشت: برکت میلاد امام زمان(عج) همچنان ادامه دارد و ما از خداوند متعال می‌خواهیم هر چه زودتر ظهور ایشان را محقق گرداند.

وی افزود: خدا را شکر می‌کنیم که حوزه‌های علمیه خواهران در سطح کشور گسترش پیدا کرده است و مورد استقبال خواهران در سراسر کشور قرار گرفته است.

وی با اشاره به سابقه حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: وقتی حوزه علمیه جامعه الزهرا در قم افتتاح شد بنا بود که در قم حوزه علمیه خواهران منحصر در جامعه الزهرا باشد ولی امروز جامعه الزهرا جوابگوی تقاضاهای زیاد خواهران نیست و مدارس دیگری در قم تأسیس شده است.

عضو شورای عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: با گسترش حوزه‌های علمیه خواهران ظرفیت بالای علمی حوزوی در میان خواهران به وجود می‌آید و هر طلبه خواهر می‌تواند با تعلّم و تهذّب الگویی برای دیگر زنان جامعه باشد و به تبلیغ دین و معارف اسلامی بپردازد.

حجت‌الاسلام حسینی پناه، قائم‌مقام حوزه‌های علمیه خواهران استان قم در این مراسم با ارائه گزارشی از مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) اظهار داشت: از آنجایی که حوزه‌های علمیه خواهران نقش مهمی در راستای تحقق جامعه مهدوی دارد باید با توجه به ویژگی‌های خاص نظام آموزشی خواهران فضای مناسب بیشتری در اختیار این قشر فعال و تأثیرگذار جامعه قرار بگیرد.

وی میزان تقاضای خواهران برای نام‌نویسی در حوزه‌های علمیه را بسیار بالا دانست و افزود: از سال 1392 که مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) در محل دیگری تأسیس شد با 33 داوطلب تحصیل کار خود را شروع کرده است و در مدت چهار سال تعداد متقاضیان به 207 نفر رسیده است که متأسفانه ظرفیت پذیرش این مدرسه بیش از 30 تا 40 نفر در سال نیست.

حجت‌الاسلام حسینی پناه با بیان این که پردیسان این ظرفیت را دارد که مدارس علمیه بیشتری داشته باشد، خاطرنشان کرد: این مدرسه این ظرفیت را دارد که هم در سطح دو و هم در سطح سه طلبه‌های خواهر را بپذیرد و بتوانیم تمام متقاضیان را پذیرش کنیم./843/پ۲۰۲/ی

 

ارسال نظرات