۱۵ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۴
کد خبر: ۵۰۲

آمریکا بیش از هر زمان نیازمند رابطه با ایران است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه های تبریز گفت: آمریکا بیش از هر زمان نیازمند رابطه با ایران است.
آمریکا بیش از هر زمان نیازمند رابطه با ایران است
حجت الاسلام مسعود دوست آذر، استاد حوزه و دانشگاه های تبریز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تحلیل واکنش های غرب به مواضع رهبری در مورد رابطه با آمریکا پرداخت.

وی با بیان اینکه سخنرانی رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی مسیر جدیدی از سیاست خارجی ایران را رقم زد، گفت: ایشان در این سخنرانی آمریکا را منفعل کرده و در حقیقت دولتمردان این کشور را در موضع ضعف قرار دادند.

وی تاکید کرد: شرایط فعلی آمریکا در بدترین حالت ها پس از جنگ جهانی دوم قرار دارد و بحران اقتصادی در این کشور ارکان سیاسی آن را نیز تحت تاثیر قرار داده و به شدت ضعیف ساخته که رهبری هوشمند ایران اسلامی آن را به خوبی درک کردند.

حجت الاسلام دوست آذر خاطر نشان کرد: آمریکا در حال حاظر یک هیمنه توخالی بیش نیست و با گذشت زمان این موضوع به خوبی احساس می شود، به گونه ای که موضوع تجزیه آمریکا به ده ها ایالت به علت عدم قدرت و عدالت کافی دولت فدرال دور از ذهن نیست.

استاد حوزه و دانشگاه های تبریز گفت: آمریکا بیش از هر زمان نیازمند رابطه با ایران است، چرا که آمریکا در منطقه خاورمیانه به یک متحد قوی نیازمند است و ایران اسلامی قدرتمندترین کشور منطقه به تعتراف تمام کارشناسان سیاسی است.

وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلب با درک این موضوع و با بهره گیری تمام از شرایط سیاسی و اقتصادی فعلی آمریکا را به چالش کشاندند چنانچه در واکنشهای گسترده غرب این دستپاچگی به خوبی منعکس شد.
ارسال نظرات