لزوم بهره گیری از ظرفیت های استان برای تربیت حافظان قرآن کریم
![امام جمعه تبریز، حجت الاسلام آل هاشم](/Original/1396/03/13/IMG14430936.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه نمایشگاه قرآنی و بازدید از این نمایشگاه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به ظرفیت عظیم قرآن کریم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن، اظهار داشت: قرآن راهکار مقابله با جنگ نرم است.
وی با بیان اینکه دشمن با یأس از تهاجم سخت و نظامی به ایران اسلامی رویکرد خود را معطوف به نبرد نرم و تهاجم فرهنگی کرده است، تصریح کرد: در این میان لازم است به ظرفیتهای قرآنی و مفاهیم عالی آن متوجه باشیم و از این کتاب شریف الهی بهره مند شویم.
امام جمعه تبریز با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور، گفت: تلاش ما در استان نیز باید تربیت حافظان قرآن کریم باشد تا استان ما نیز در این روند به وظیفه خود عامل باشد و فضای قرآنی را در کشور تحقق بخشد و باید ببینم استان ما چه میزان سهیم است.
وی با بیان اینکه سهم استان از حافظان قرآن باید با توجه به ظرفیتها بسیار باشد و حدس ما نیز میزان بالای حافظان بر اساس ظرفیتهای فرهنگی و هنری آذربایجان شرقی است، خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیلهای فرهنگی، هنری و قرآنی تبریز سهم ما باید زیاد باشد.
حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم ادامه داد: تحقق این امر نیازمند تلاش مضاعف نخبگان قرآنی و مسؤولان استان است، قرآن کتاب شریف الهی و راه سعادت بشری است و باید بیش از این مورد توجه قرار گیرد، استان ما باید با قرآن و با فرهنگ این کتاب شریف مأنوس باشد.
وی با اشاره به جذابیت نمایشگاه قرآنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، ادامه داد: هنرمندان و مسؤولان دانشگاه در برپایی نمایشگاه زحمات ارزنده ای را داشتند که از آنها قدردانی می کنیم، نمایش جذابیت های هنری قرآن کریم کاری مهم و ارزشمند است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تهاجم فرهنگی و نبرد نرم با دشمن باید از تمام ظرفیتها به ویژه ظرفیتهای قرآنی بهره کافی و وافی را برد، تصریح کرد: اگر در برابر این حربه دشمن ایستادگی نکنیم، به جهت خاصیت نرم و پنهان تهاجم دشمن بر ما غلبه خواهد کرد./202/854/ب1