تربیت دینی دانش آموزان در کاهش آسیب های اجتماعی نقش آفرین است
محسن یوسفوند، دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: تعامل حوزه و آموزش و پرورش امری مهم در راستای روشنگری و تربیت دینی دانش آموزان است.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم مبلغان و روحانیان در تربیت دینی دانش آموزان افزود: تربیت این نسل امری مهم برای رشد اخلاق و معنویت جامعه است.
معاون فرهنگی آموزش و پرورش لرستان عنوان داشت: در طول سال مبلغان حوزه به مدارس استان اعزام شده و برنامه های فرهنگی باحضور این قشر برگزار می شود.
وی از تشکیل کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این کمیته برنامه هایی را در راستای تربیت دینی دانش آموزان برای مصون سازی این قشر در برابر هجمه ها و آسیب های اجتماعی در دستور کار دارد.
یوسفی اظهار داشت: با استفاده از ظرفت تبلیغی مبلغان برنامه های مؤثری در راستای توسعه، تبیین و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی برداشته می شود.
وی بیان داشت: تربیت دینی فرزندان نیازمند نهادینه سازی سبک زندگی ایرانی اسلامی بوده و با استفاده از برنامه های فرهنگی و ظرفیت حوزه و آموزش و پرورش تلاش می شود سبک زندگی ایرانی اسلامی در جامعه به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان تبیین شود.
دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: کانون خانواده در تربیت دینی فرزندان نقش آفرین است و در این راستا خانواده ها باید هوشیار باشند و نسبت به تربیت فرزندان حساسیت داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد که در سایه انجام فعالیت های فرهنگ و تربیتی در این کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش بتوان در راستای تحقق اهداف تربیتی دانش اموزان گام های مؤثری برداشت.
یوسفی با اشاره به گسترش هجمه های فرهنگی و هدف دشمن برای به گمراهی کشاندن نسل جوان خاطرنشان کرد: امروز تربیت دینی نسل جوان و نوجوان دغدغه مهم جامعه بوده و افزون بر کانون خانواده، نهادهای فرهنگی و اجرایی باید همکاری لازم با نهادهای آموزشی داشته باشند./9459/ت۳۰۳/ب۱