۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۵۳۰۶۸۳
معاون حوزه علمیه استان مطرح کرد؛

رشد شاخص های علمی و پژوهشی مدارس علمیه مازندران

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به رشد کمی و کیفی شاخص های علمی و پژوهشی در مدارس علمیه استان در طی سال های اخیر، گفت: خوشبختانه با آغاز به کار مدیریت های استانی شاهد یک جهش مناسب علمی و آموزشی در سطح مدارس علمیه استان بودیم.
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حمزه علی اکبری، معاون آموزش حوزه علمیه مازندران امروز در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه ساری با اشاره به رشد کمی و کیفی شاخص های علمی و پژوهشی در مدارس علمیه استان در طی سال های اخیر، گفت: خوشبختانه با آغاز به کار مدیریت های استانی شاهد یک جهش مناسب علمی و آموزشی در سطح مدارس علمیه استان بودیم.

وی با بیان این که با برنامه ریزی های صورت گرفته یک فضای خوب آموزشی، علمی و پژوهشی را مدارس علمیه استان شاهد هستیم، افزود: همه تلاش مجموعه مدیریت حوزه علمیه استان تقویت شاخص های تعریفی از سوی مدیریت حوزه علمیه کشور در مدارس علمیه استان است.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره این که در حال حاضر بیش از صد استاد حکم دار در مدارس علمیه استان مشغول تدریس هستند، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه مازندران در ارزیابی های کیفی و کمی مرکز از جمله حوزه های موفق و اثرگذار و تعیین کننده است.

حجت الاسلام اکبری همچنین از تحصیل حدود سه هزار طلبه از پایه های اول تا دهم در مدارس علمیه استان خبر داد و تصریح کرد: این طلاب در بیش از 25 مدرسه علمیه به تحصیل علوم حوزوی مشغول هستند.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که در سال تحصیلی جدید دو مدرسه علمیه امام علی(ع) ساری و کوهستان بهشهر به طور رسمی به مدارس علمیه رسمی استان پیوستند، خاطرنشان کرد: پیوستن این دو مدرسه موجب تقویت ظرفیت های علمی و آموزشی حوزه علمیه استان شده است.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به آغاز به کار رسمی حوزه علمیه امیرالؤمنین(ع) ساری در سال تحصیلی جدید این حوزه را یکی از بزرگترین و مهم ترین مدارس استان معرفی کرد و گفت: حوزه علمیه امام علی(ع) تحت اشراف آیت الله طبرسی، نماینده ولی فقیه و رییس شورای حوزه علمیه مازندران است که به طور حتم اثرگذاری بسیار مهمی در رشد شاخص های علمی و آموزشی حوزه علمیه استان خواهد داشت.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که با دغدغه های آیت الله طبرسی، حوزه علمیه امام علی(ع) با جدید ترین و به روز ترین امکانات آموزشی احداث شده است، افزود: در حال حاضر این حوزه به طور آزمایشی در سال تحصیلی جدید در پایه اول پذیرش طلبه داشته و به صورت رسمی نیز کار خود را آغاز کرده است.

استاد حوزه علمیه مازندران به ظرفیت های مناسب حوزه علمیه امام علی(ع) ساری اشاره کرد و با بیان این که این حوزه دارای 20 مدرس بزرگ است، بیان داشت: با توجه به نوع فضای این مدرس ها، به طور همزمان این قابلیت وجود دارد که بیست کلاس آموزشی در این مدرس ها برگزار شود.

حجت الاسلام اکبری به کتابخانه مجهز حوزه علمیه امام علی(ع) ساری اشاره کرد و آن را یکی از بزرگترین مراکز پژوهشی و مطالعاتی در استان مازندران برشمرد و تصریح کرد: این فضای ارزشمند فرصت خوبی برای همه طلاب، اساتید، محققان و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی است که از ظرفیت کتابخانه ای این حوزه بهره مند شوند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود گسترش دروس تخصصی و پذیرش طلاب در سطوح عالی را از جمله مهم ترین برنامه های این معاونت عنوان کرد و گفت: تلاش همه برنامه ریزان حوزه علمیه استان تقویت دروس تخصصی در مدارس علمیه استان است که خوشبختانه زیرساخت های آن در برخی مدارس فراهم شده است.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که در حال حاضر حوزه علمیه امام علی(ع) از جمله مدارسی است که زیرساخت های علمی، آموزشی و پژوهشی برای توسعه رشته های تخصصی در حوزه فراهم شده است، بیان داشت: امروز باید از همه ظرفیت های موجود در جهت تربیت و پرورش طلابی در تراز انقلاب اسلامی پرورش دهیم تا بتوانند مدافع حقیقی اسلام و انقلاب باشند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود رسمی شدن درس خارج در استان را یکی دیگر از برنامه های مجموعه مدیریت حوزه علمیه مازندران اعلام کرد و گفت: در حال حاضر درس خارج فقه و اصول در برخی مدارس علمیه استان به صورت غیر رسمی از سوی علما و بزرگان حوزه در حال برگزاری است.

حجت الاسلام اکبری با بیان این که هر چه برای تقویت برنامه های حوزوی سرمایه گذاری کنیم باز هم کم است، تصریح کرد: در برابر موج گسترده ای از هجمه های دشمنان علیه اسلام و انقلاب، یکی از بهترین راه های دفاع از دین و نظام اسلامی تقویت حوزه های علمیه و پرورش طلاب متخصص و متعهد است.

استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که مراکز حوزوی ثابت کردند که همواره مدافع حقیقی اسلام و انقلاب هستند، خاطرنشان کرد: حوزویان در همه عرصه ها و صحنه های انقلاب اسلامی حضوری تعیین کننده و کلیدی داشتند و این حضور همچنان علیرغم توطئه چینی های دشمنان پررنگ و اثرگذار است.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با بیان این که اساتید حوزه نقش بسیار مهمی در تربیت و پرورش طلاب بر عهده دارند، تصریح کرد: اساتید به دلیل ارتباط نزدیک و چهره به چهره با طلاب می توانند ضمن تبیین مسائل مهم حوزوی بر ضرورت تقویت جدیت طلاب در مسائل آموزشی بیشتر تأکید کنند.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که رعایت برخی اصول پایه ای در حوزه از سوی طلاب اهمیت بالایی دارد که باید همواره مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: لباس روحانیت از قداست بالایی برخوردار است و طلاب در حفظ و حراست از شأن این جایگاه رسالت سنگینی بر عهده دارند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که کوردلان و بدخواهان دین و انقلاب همواره در پی یافتن نقطه ضعفی برای ضربه زدن به جایگاه روحانیت در جامعه اسلامی هستند، تصریح کرد: همین مسأله اهمیت و قداست جایگاه لباس روحانیت را بیش از پیش نشان می دهد و رسالت هر یک از ما را در حفظ این جایگاه بیشتر می کند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب باید مراقب رفتار، اعمال و کردار خود در جامعه باشند چون خناسان و دشمنان دین و انقلاب در کمین هستند، بیان داشت: تضعیف و خدشه دار کردن جایگاه رفیع روحانیت و مرجعیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک استراتژی و راهبرد مهم دشمنان است.

حجت الاسلام اکبری با بیان این که طلاب در کنار علم آموزی رسالت تبلیغی خود را نیز نباید فراموش کنند، خاطرنشان کرد: یک طلبه باید آنچه را که در حوزه می آموزد و فرامی گیرد برای رشد و تعالی معنوی جامعه، به عموم مردم انتقال دهد./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات