قطع امید از بیگانگان مهمترین لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام اصغر قدیمی، دبیر مجمع علمای استان خراسان شمالی، امروز در دیدار شماری از مسؤولان استان، با تأکید بر اجرای برنامهها با محوریت اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی، اظهار کرد: جهاد در فرهنگ دینی، مفهومی است که همراه خود هم کار و تلاش پیگیر، هم انگیزه ایمانی و الهی و هم ایثار و ازخودگذشتگی را به دنبال دارد.
وی افزود: در این زمینه ترکیب دو واژه اقتصاد مقاومتی ترسیمکننده یک حرکت پویا و پوینده و پیگیر و پرنشاط، در کنار ایثار و اخلاص و ایمان و خداخواهی است.
حجتالاسلام قدیمی خاطرنشان کرد: توأم بودن معاش و معاد در فرهنگ دینی، گویای این واقعیت است که کار مسلمان موحّد، افزون بر جنبه مادی و اقتصادی، جنبه و صبغه معنوی و الهی نیز دارد.
وی تصریح کرد: بنابراین، از این نگاه، منظور از اقتصاد مقاومتی در کلام مقام معظم رهبری آن است که فکرها، برنامهها، سیاستگذاریها همه و همه با دو ویژگی مادی و معنوی به پیش رود تا ایران اسلامی بتواند در کنار جهاد نظامی و دفاع سرافرازانه، جهاد سیاسی مقتدرانه، جهاد فرهنگی غیرتمندانه و جهاد اجتماعی آگاهانه، به اقتصاد مقاومتی عزتمندانه نیز دست یابد.
حجتالاسلام قدیمی اظهار کرد: برای رسیدن به این واقعیت، شایسته است به الزامات این حرکت توجه تام و تمام شود تا نتیجه مطلوب و ثمره شیرین آن، تحول همهجانبه اقتصادی در ایران اسلامی باشد.
وی یکی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی را قطع وابستگیهای ذلتبار دانست و گفت: اگر روحیه اقتصاد مقاومتی در کشور اسلامی بهعنوان جریان پذیرفته شده در میان اقشار گوناگون فرهنگ شود، میتواند موانع موجود و دست و پاگیر اقتصادی را از سر راه بردارد و ریشههای وابستگی را قطع کرده و خودباوری را شکوفا و شکوهمند سازد.
حجتالاسلام قدیمی افزود: امام علی (ع) در این زمینه میفرماید: «الْمَنِیةُ وَ لَا الدَّنِیةُ وَ التَّقَلُّلُ وَ لَا التَّوَسُّل»؛ مرگ، بهتر از تن به ذلت دادن و به اندک ساختن، بهتر از دست نیاز بهسوی دیگران داشتن است.
دبیر مجمع علمای خراسان شمالی گفت: درواقع قطع امید از بیگانگان و کاهش وابستگی به خارج از مهمترین ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب است./9314/پ۲۰۲/ب۲