۰۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۵۳۱۸
امام جمعه ویس:

بد اخلاقی انتخاباتی دست آوردهای انقلاب را زیر سؤال می برد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ویس بد اخلاقی های انتخاباتی را مایه زیر سؤال بردن دست آوردهای انقلاب عنوان کرد.
بد اخلاقی انتخاباتی دست آوردهای انقلاب را زیر سؤال می برد
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام آفرین امام جمعه ویس در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: بد اخلاقی انتخاباتی دست آوردهای انقلاب را زیر سؤال می برد.

امام جمعه شهرستان ویس با اشاره به بیانات رهبر فرزانه انقلاب خاطر نشان کرد: کاندیداها طرف داران آنها باید اخلاق انتخاباتی رارعایت کنند و هیچ مقام یا شخص یا گروهی حق ندارند برای تخریب رقیب خود دست آوردهای انقلاب و نظام را زیر سؤال ببرند.

وی با بیان اینکه برخی از شاخصه های کاندیداهای اصلح اظهار داشت: رئیس جمهور آینده باید متعهد بوده و در چار چوب قانون اساسی عمل کرد و به ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد و در تمامی عرصه ها در مقابل ظالمان ایستاده و مجاهدت کند.

حجت الاسلام آفرین به 13 خرداد ماه سال روز سخنرانی تاریخی امام خمینی (ره) در مورد کاپیتولاسیون اشاره کرد و افزود: سخنان امام خمینی(ره) در مورد کاپیتولاسیون و اثر آن در مردم به گونه ایی بود که می توان گفت انقلاب اسلامی ایران از روز 13 خرداد 1341 آغاز گردید.

امام جمعه ویس در ادامه با گرامی داشت 14 خرداد سال روز رحلت جانگداز رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) گفت: یاد امام راحل یادآوری غزت ملت ما و مسلمانان عالم و تمامی مظلومان جهان است.

وی با بیان برخی ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) بیان کرد: امام راحل وجود خود را محو در خدا کرد و همه ی جذابیت اعمال و افعال ایشان برای جلب رضایت خداوند تبارک و تعالی بوده و هیچ موقع برای خود و مرجعیت شان کاری نکردند.

حجت الاسلام آفرین وصیت نامه امام خمینی (ره) را از بهترین مواریث معنوی ایشان دانست و خاطر نشان کرد: یکی از درس های بسیار مهمی که از امام راحل می توان آموخت این است که برای رسیدن به حق و عدالت باید ترس و ضعف را کنار گذاشت و در هیچ عرصه ای ترس به دل خود راه ندهیم و در راه رسیدن به اهداف انقلاب مجاهدت نماییم.

امام جمعه ویس در پایان از کلیه برگزار کنندگان مراسم عزاداری ایام فاطمیه تشکر کرد و افزود: عزاداری ایام فاطمیه را باید در سال های آتی به صورت عمومی و با کیفیت بیشتری برگزار نمود چرا که انقلاب ما مدیون ایشان و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) هستند.
ارسال نظرات