مهمترین وظیفه طلاب علم آموزی عمقی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حسین حائری مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان صبح امروز در حوزه علمیه امام صادق(ع) شهر بردسکن، شاگردی مکتب امام صادق(ع) و سرباز امام زمان (عج) را دو صفت مهم طلاب در بین مردم دانست و گفت: اگر در زندگانی طلبگی خود تلاش کنیم که این دو صفت را برای خود کامل و به گونه ای عمل کنیم که شایستگی پیدا کردن این دو امتیاز را داشته باشیم یقینا جزء موفقترین طلاب حوزه هستیم.
وی تلاش حقیقی برای شاگردی مکتب امام صادق(ع) و سربازی امام زمان (ع) را از مهمترین صفات طلاب حوزه های علمیه برشمرد و ادامه داد: بهرهمندی از دریا و اقیانوس بیپایان علم امام صادق (ع) افتخار بزرگی برای طلاب حوزه های علمیه است.
حجت الاسلام حائری گفت: شاگردی مکتب امام صادق(ع) به معنای سفره ای عظیمی است که امام صادق(ع) پهن کردند و آنچه که طلاب از معارف و حقایق دین بخواهند در کلام نورانی امام صادق(ع) موجود است.
علم آموزی، مهمترین وظیفه طلاب
وی تاکید کرد: طلاب حوزه های علمیه باید با این فرهنگ و میراث عظیم آشنا باشند که این آشنایی نیازمند درس خواندن و علم آموزی است.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان در ادامه با اشاره به آیه قرآن کریم «لَيسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعى» گفت: خداوند متعال انتخاب خیر و شر را به دست خود انسان ها سپرده است و این مهمترین و بالاترین فرق انسان ها با دیگر نظام موجودات آفرینش است.
وی با اشاره به حدیث امام حسین (ع): «ان الله یحب المعالی الهمم» «خداوند متعال کارهای بلند و همت های والا را دوست دارد»، بر همت و تلاش طلاب در جهت درس خواندن و علم آموزی تاکید کرد و افزود: اگر روحانیت که پل ارتباطی خداوند و امام صادق (ع) با مردم است در انجام وظایف خود کوتاهی و غفلت کند خسارتی پیش خواهد آمد که جبران ناپذیر خواهد بود.
حجت الاسلام حائری با بیان اینکه امروز مردم دنیا تشنه اسلام هستند و جامعه اسلامی به فقیه، فیلسوف، عالم، تاریخ دان و ادیب نیاز دارد، گفت: امروزه مهمترین وبالاترین وظیفه طلاب درس خواندن و علم آموزی است.
اهمیت مسئله مدیریت عمر و وقت در بین طلاب حوزه های علمیه
وی با تاکید بر اهمیت مسئله مدیریت عمر و وقت در بین طلاب حوزه های علمیه، ابراز داشت: با مطالعه زندگی بزرگان در مییابیم که موفقترین انسانها کسانی بودند که عمرشان را به بهترین شکل مدیریت کردند.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان در پایان با اشاره به سختیهایی که علماء و بزرگان دین در راه رسیدن به علم متحمل شدند، خاطر نشان کرد: با مطالعه زندگی علما باید از آنها درس زندگی آموخت زیرا علما در زمان گذشته به سختی درس میخواندند ولی در زمان حال به تمام معنا همه امکانات و شرایط برای تحصیل علم محیا است.
گفتنی است، ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان، پاسخگویی به سوالات طلاب و بازدید از بخش های مختلف از دیگر برنامه های این دیدار چند ساعته بود./859/پ۲۰۳/ب۲