۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۵۳۵۷۶۰
نمایشگاه مطبوعات؛

انقلابی بودن حوزه یعنی راهبری حکومت اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین ایزدپناه با تأکید بر این که استیل و قاعده حوزه انقلابی تفکر امام راحل است، تأکید کرد که انقلابی بودن حوزه راهبری حکومت اسلامی است.
 مهمانان غرفه خبرگزاری رسا در  سومین روز از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به ضرورت انقلابی ماندن حوزه در کلام رهبر معظم انقلاب عنوان داشت: از آن جایی که بنده سالیان زیادی شاگرد ایشان بودم منظور رهبر معظم انقلاب از حوزه انقلابی را می دانم، چراکه می دانید از برخی یک بخش از حوزه انقلابی را گرفته و بقیه را رها کرده اند.

عضو هیأت امنای دفتر تبلیغات اسلامی با تأکید بر این که استیل و قاعده حوزه انقلابی تفکر امام راحل است، خاطرنشان کرد: این تفکر در کانال ها و شعبه هایی مثل شهید بهشتی، شهید مطهری و رهبر معظم انقلاب ظهور کرد و آن سیاسی بودن دین است و این که دین و سیاست را نمی توان از هم جدا کرد.

وی ادامه داد: این که امروز شعار حوزه انقلابی و اسلام حکومتی را از رهبر معظم انقلاب می شنویم در راستای سخنان امام است، بنابراین حوزه موظف است حکومت دینی و اسلامی تشکیل بدهد، حکومت اسلامی را راهبری فکری کند و مرزبان اعتقادی و اندیشه ای حکومت اسلامی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین ایزدپناه با بیان این که حوزه اصول اندیشه ای امام و این بزرگان را برای خود منقح نکرده است، خاطرنشان کرد: برای چه امام فرمود: بهشتی یک امت بود و شهید مطهری پاره تن من بود؛ بنابراین خواستگاه اندیشه ما باید بر اساس بستر تفکر این افراد باشد، در حالی که می بینیم امروز روشن فکران ما از روش های پسامدرن وام می گیرند و به دنبال نوسازی اندیشه هستند.

وی افزود: از آن طرف کسانی که دغدغه و نگرانی ورود اندیشه غرب در حوزه هستند دوباره ذهنیت اسلام منهای حکومت و حوزه منهای انقلاب را زنده می کند و در این وسط تفکر امام غریب مانده است، شما ببینید قانون اساسی ما وام گرفته از اندیشه های شهید مطهری و قلم شهید بهشتی است در حالی که متأسفانه تشکیلات ممکلتی ما منبعث از این قانون نیست.

مدیر کل سابق ارشاد اسلامی شهرستان قم ابراز داشت: به عنوان نمونه در قانون اساسی تأکید می شود که خانواده سنگ زیربنای جامعه اسلامی است، ولی در سیستم حکومتی ما واقعا این مسأله پیاده نشده است یا این که قانون اساسی ما یادآوری می کند که همه چیز از توحید برمی خیزد یعنی باید یک سیستم و نظام شبکه ای در هم تنیده ای داشته باشیم که میوه آن تربیت موحد و جریان توحید در همه تصمیم سازی ها باشد در حالی که فقط در قانون گذاری اگر نگاه کنید بسیاری از مصوبات ما این گونه نیست و اجرای آن ما را به خدا نزدیک نمی کند./1330/پ۲۰۱/ی

ارسال نظرات