۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸
کد خبر: ۵۳۸۲۵۴
با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری؛

اجتماع بزرگ هیئات دانش آموزی مشهد در بارگاه منور رضوی برگزار شد

اجتماع بزرگ ۲۰ هزار نفری هیئات دانش آموزی مشهد مقدس تحت عنوان «خدام الجواد(ع)» همزمان با ایام سوگواری شهادت امام هشتم(ع) در بارگاه منور رضوی برگزار شد.
اجتماع خدام الجواد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، اجتماع بزرگ 20 هزار نفری هیئات دانش آموزی مشهد مقدس تحت عنوان «خدام الجواد(ع)» همزمان با ایام سوگواری شهادت امام هشتم(ع)، صبح تا ظهر امروز در رواق مطهر امام خمینی(ره) بارگاه منور رضوی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری سخنران ویژه این مراسم بود که طی سخنانی به تبیین ویژگی های پنج گانه پیروان اهل بیت(ع) پرداخت و اظهار کرد: یاران اهلبیت(ع) باید معرفت و فهم داشته باشند و بدانند که «پرسیدن عیب نیست اما ندانستن عیب است.» پیرو اهل بیت(ع) باید تا جایی که می تواند اهل پرسش باشد چرا که شایسته نیست یک شیعه نسبت به مسائل فردی و اجتماعی اش اطلاعات کافی نداشته باشد.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا گفت: ما باید قبل از هر اقدامی پرسش کنیم و به این آیه شریفه پایبند باشیم که «فاسئلوا أهل الذّکر إن کنتم لا تعلمون.» اگر هر دانش آموزی روزی یک سؤال از یک روحانی یا یک معلم متدین بپرسد، در طول سال نسبت به 365 مسأله معرفت پیدا می کند و در طول 12 سال تحصیلش پاسخ چیزی حدود 4 هزار پرسش را آموخته است. چنین دانش آموزی دیگر راه را اشتباه نمی رود.

وی با اشاره به این که امام رضا(ع) عالم آل محمد بودند، مطالعه، تفکر و پرسش گری را پیروی از سیره آن حضرت دانست و افزود: هرچه فهم انسان بیشتر باشد، سهم او از علم بیشتر و خسارت های او کمتر خواهد بود. دانش آموز باید از اساتید خود یاد بگیرد که دائمه اهل پرسش باشد چرا که در غیر این صورت ممکن است کارهایی انجام دهد که پشیمانی به بار آورد. خداوند در آیه 9 سوره زمر می فرماید «قل هل یَستَوی الّذین یَعلَمون وَالّذین لا یَعلَمون» یعنی ای پیامبر به مردم بگو کسانی که می فهمند با کسانی که نمی فهمند، یکی نیستند.

حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری افزایش محبت به اهل بیت(ع) در نتیجه افزایش معرفت نسبت به ایشان را دومین ویژگی شیعیه تراز اهلبیت(ع) دانست و اظهار کرد: همه شما عزادار سیدالشهدا(ع) هستید اما این سؤال وجود دارد که آیا ایشان را از همه بیشتر دوست داریم؟ اگر این چنین باشد، ما را در مسیر محبت ایشان امتحان می کنند؛ همانطور که خداوند حضرت ابراهیم(ع) را با دستور به ذبح فرزندش امتحان کرد تا محبت او نسبت به خودش را بسنجد. هرکس بگوید «خدایا من تو و اهلبیت(ع) را از همه بیشتر دوست دارم»، او را امتحان می کنند.

کارشناس مذهبی رسانه ملی شهید محسن حججی را نمونه انسان هایی دانست که در راه محبت به خدا از عزیزان خود گذشتند و خاطرنشان کرد: شهید حججی 26 ساله فرزند، همسر و پدر و مادرش را خیلی دوست داشت اما در وصیت نامه صوتی اش گفت «من خدا و حضرت زینب(س) را بیشتر دوست دارم.»

حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان این که اطاعت از فرامین خدا و اولیای مقدم بر تبعیت از والدین و سایر بزرگان است، آن را ویژگی سوم پیروان امام زمان(عج) دانست و تأکید کرد: انجام واجبات و ترک محرمات بر ما واجب است؛ یعنی اگر برای نمونه پدر انسان به او بگوید نماز نخواند، اینجا دیگر سخن پدر قابل اطاعت نیست چون اطاعت خدا از اطاعت پدر برای ما بالاتر است.

وی با اشاره به آیات شریفه «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُم» و «وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِکَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحينَ وَ حَسُنَ أُولئِکَ رَفيقاً»، خاطرنشان کرد: اگر من و شما از خدا و پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) تبعیت داشته باشیم، در جایگاه ویژه بهشت قرار خواهیم داشت.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا در پایان «استقامت در معرفت، محبت، تبعیت و نصرت نسبت به اهلبیت(ع)» را یکی دیگر از ویژگی های شیعیان تراز اهلبیت(ع) معرفی کرد و گفت: ما باید اهل استقامت باشیم و با اقتدا به آیه شریفه «إن الذین قالوا ربّنا الله ثم استقاموا تتنزّل علیهم الملائکه ألا تخافوا و لا تحزنوا و أبشِروا بالجنه التی کنتم توعدون» حرکت کنیم./820/پ202/ب1

ارسال نظرات