۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰
کد خبر: ۵۴۱۳۱۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

موازی کاری و روزمرگی سبب اتلاف و هدر رفت منابع می شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: متاسفانه در حوزه فرهنگی، افزون بر موازی کاری و روزمرگی ها، شاهد اتلاف و هدر رفت منابع هستیم.
حجت الاسلام انصاری راد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان عصر امروز در نشست با مدیرکل فرهنگی، رسانه و فناوری های نوین سازمان تبلیغات اسلامی و مدیران ادارات تابعه گفت: استان هرمزگان از یک سو به عنوان یکی از استان های محروم کشور و از طرفی دیگر پایتخت اقتصادی ایران محسوب می شود.

وی در ادامه افزود: استان هرمزگان دارای 13 شهرستان و با بافت جمعیتی تلفیقی از شیعه و اهل تسنن است که بدون هیچ گونه اختلاف و مشکلی در کنار یکدیگر زندگی می کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: با توجه به وجود مناطق آزاد قشم و کیش در استان هرمزگان، با وجود اینکه در برخی مواقع، کمک هایی از سوی این مناطق به مردم ارائه می شود اما آسیب هایی نیز برای استان هرمزگان به همراه دارد.

حجت الاسلام انصاری راد بیان کرد: همچنین وجود جزایری همچون ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ در استان هرمزگان نشان دهنده موقعیت مهم و استراتژیک استان است و می بایبست برنامه محور بود و با برنامه از پیش تعیین شده حرکت کرد.

وی ابراز داشت: برای دستیابی به شاخص های از پیش تعیین شده، باید بر اساس نقشه راه حرکت کرد تا شاهد خروجی مناسب و تحولات عظیمی در حوزه فرهنگی اجتماعی در استان باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه با تاکید بر اینکه فعالیت ها و امکانات در اختیار باید منجر به نتایج خوبی در حوزه فرهنگی اجتماعی شود افزود: متاسفانه در حوزه فرهنگی، افزون بر موازی کاری و روزمرگی ها، شاهد اتلاف و هدر رفت منابع هستیم.

حجت الاسلام انصاری رادبا تاکید بر اینکه موضوع آسیب های اجتماعی امروز به عنوان یکی از مباحث جدی و قابل پیگیری مطرح است گفت: اگر چه از گذشته تا کنون اقدامات موثری در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در سطح استان صورت گرفته اما در عین حال شاهد رشد فزآینده آسیب های اجتماعی در سطح استان به ویژه در شهر بندرعباس هستیم.

وی با اشاره به مشکلات عدیده شهر بندرعباس نسبت به دیگر شهرستان های استان گفت: 13 نقطه آسیب پذیر در شهرستان بندرعباس شناسایی شده که به لحاظ فرهنگی اجتماعی بسیار حساس بوده و در این مناطق، مشکلات فراوانی در حوزه فرهنگی اجتماعی وجود دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان اضافه کرد: میزان آسیب های فرهنگی اجتماعی در دیگر شهرستان های استان اندک است و از پنج آسیب اجتماعی جدی مدنظر مقام معظم رهبری، بر روی سه آسیب اجتماعی اعم از اعتیاد، طلاق و مفاسد اجتماعی متمرکز شده ایم.

حجت الاسلام انصاری راد در پایان تاکید کرد: می بایبست برنامه جامع و مدون برای مقابله با آسیب های فرهنگی اجتماعی در مناطق شناسایی شده تعریف شود که با ارتباط و تعامل سازنده با وزارت کشور شاهد تحقق این مهم خواهیم بود./851/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات