۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۵۴۱۷۲۴
مدیر مدرسه امام سجاد:

جایگاه پیامبری با خصلت های بشیر و نذیر ممزوج است

حجت الاسلام شفیعی با اشاره به آیات قرآن و سیره پیامبران در برخورد با پیروانشان گفت: خداوند آفریننده بهشت و جهنم است و تنها بُعد رحمانی ندارد؛ از این رو لازم است رسولان الهی نیز همانند یک مربی امور تربیتی بشیر و نذیر باشند تا از کج روی ها جلوگیری کنند.
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید حسن شفیعی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد امیرالمؤمنین(ع) خیابان جی برگزار شد، گفت: پیامبر(ص) تا آخرین لحظات عمرشان نگران عاقبت امت اسلام بودند.

وی در ادامه بررسی صفات پیامبر(ص) در قرآن به آیه پنجاه و ششم سوره فرقان که می فرماید«وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلا مُبَشِّرًا وَنَذِیرًا» اشاره کرد و افزود: بشیر و نذیر بودن از ویژگی های ذاتی حضرت رسول(ص) بوده است، منقولات تاریخی بیان می دارد این مسأله در خُلق و خوی ایشان کاملاً نمایان بوده و کسی نمی تواند آن را انکار کند.

حجت الاسلام شفیعی با بیان این که پیامبر(ص) نسبت به امتشان بسیار حساس بودند و با مردم بسیار مهربانانه برخورد می کردند، خاطرنشان کرد: منقول است زمانی که پیامبر(ص) در حالت احتضار به سر می بردند، نگرانی خاصی در چهره ایشان بود و از این که عزرائیل جان ایشان را قبض کند، اکراه داشتند، خداوند به عزرائیل فرمود من می دانم چرا او نگران است، برو از جانب من به او بگو که از امّت تو آن قدر می بخشم که تو راضی شوی.

مدیر مدرسه امام سجاد(ع) در ادامه اذعان کرد: خداوند آفریننده بهشت و جهنم است و تنها بُعد رحمانی ندارد و لازم است پیامبرانش نیز همانند یک مربی امور تربیتی بشیر و نذیر باشند تا ازکج روی امت جلوگیری کنند؛ برخورداری از خصلت بشیر و نذیر به صورت توأمان از خصلت های یک مؤمن است، خصلت بشارت سبب ایجاد امید در بین اعضای یک جامعه می شود و خصلت نِذارت انسان ها را از عاقبت انجام کار خلاف می ترساند.

استاد اخلاق حوزه علمیه خاطرنشان کرد: سه نفر پیامبر(ص) را اذیت کردند و ایشان به عنوان رحمت للعالمین خطاب به آن ها فرموند بروید چرا که دیگر نمی خواهم شما را ببینم در همین زمان از سوی خداوند به پیامبر(ص) خطاب رسید آن ها را ببخش، پیامبر(ص) نیز پذیرفتند و فرمودند آن ها را بخشیدم ولی دلم نمی خواهد دوباره آن ها را ملاقات کنم.

وی با اشاره به آیه سی و دوم سوره آل عمران که می فرماید«قُلْ أَطِیعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ الْکَافِرِینَ» تبیین کرد: رسول الله نزد خداوند به قدری منزلت دارند که خداوند در آیه مذکور می فرماید هر آن چه رسول امر می کند باید مورد اطاعت شما باشد چرا که اطاعت از او اطاعت از من است.

حجت الاسلام شفیعی در پایان اظهار کرد: تابعان خداوند و رسول کسانی هستند که نعمت بر آن ها تمام شده است و در زمره انبیا، صدیقین و شهدا قرار می گیرند./۸۶۷/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات