۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۵۴۱۹۴۱
امام جمعه اهل سنت خراسان شمالی:

وحدت مسأله اعتقادی و بنیادین اسلام است

امام جمعه اهل سنت خراسان شمالی گفت: وحدت بین پیروان مذاهب اسلامی نه یک موضوع سیاسی و استراتژیک بلکه مسأله‌ای اعتقادی و بنیادین است.
آخوند صمدی - امام جمعه اهل سنت خراسان شمالی

آخوند رحیم بردی صمدی، امام جمعه اهل سنت شهرستان راز و جرگلان استان خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، با گرامیداشت هفته وحدت و ایام میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام، اظهار کرد: وحدت بین پیروان مذاهب اسلامی نه یک موضوع سیاسی و استراتژیک بلکه مسأله‌ای اعتقادی و بنیادین است.

وی با اشاره به اهمیت وحدت امت اسلام در برابر دشمن مشترک، خاطرنشان کرد: امروز ما داریم مشاهده می‌کنیم که استکبار جهانی و جیره خوارانش در کشورهایی همچون یمن، بحرین، سوریه، عراق، افغانستان و…جنگ‌های داخلی راه انداختند.

آخوند صمدی که عضو شورای فتاوای اهل سنت استان خراسان شمالی هم هست، ادامه داد: البته الحمدالله با هدایت‌ها و سیاست‌های منحصربه‌فرد مقام معظم رهبری تمامی این دسیسه‌ها نقش بر آب شده و دشمنان اسلام با شکست مواجهه شدند.

وی تصریح کرد: بهتراست ماهم بیش از پیش وحدت خودمان را حفظ کرده و نه‌تنها در این مناسبت‌ها و بلکه در طول سال همه‌روزه به وحدت و اندیشه‌های تقریبی بیندیشم و به توصیه‌های ولی امر مسلمین در این مقوله توجه ویژه داشته باشیم.

مدیر حوزه علمیه اهل سنت حنفیه بخش جرگلان شهرستان راز و جرگلان استان خراسان شمالی با بیان اینکه محبت نسبت به اهل‌بیت می‌تواند یکی از زمینه‌های تقویت وحدت باشد، اظهار کرد: امروز اهل سنت نیز علاقه خاصی به ائمه اطهار دارند، ما برادری به نام حسین و برادری به نام حسن داریم و هیچ اختلافی بین تشیع و اهل سنت نیست و اگر هم اختلافی جزئی است آن اختلاف مایه نعمت و رحمت است.

آخوند صمدی اضافه کرد: حتی در میان مذاهب اهل سنت هم اختلاف وجود دارد، از دیدگاه شافعی اگر از بدن خون بیاید وضو باطل نیست؛ در حالی که از دیدگاه حنفی اگر خون بیاید وضو باطل است و بهتر است بدانید این اختلاف‌ها به فرموده امام راحل مایه رحمت است.

گفتنی است، حدود 10 درصد از جمعیت 936 هزارنفری استان خراسان شمالی، ترکمن‌های سنی مذهب هستند که بیشتر آنها در شهرستان مرزی راز و جرگلان و بخش‌هایی از شهرستان مانه و سملقان سکونت دارند.

یادآور می‌شود، در سال 1360 به پیشنهاد یکی از عالمان وارسته نظام اسلامی و موافقت امام خمینی (ره)، فاصله بین دو روایت میلاد حضرت محمد (ص)، (دوازدهم ربیع‌الاول در روایات اهل تسنن و هفدهم ربیع در روایات شیعه)، با هدف ایجاد وحدت میان مسلمانان جهان به عنوان هفته وحدت نام‌گذاری شد./9314/ت۳۰۲/ب۱

ارسال نظرات