۳۸ كشور جهان محصولات تراريخته را ممنوع كرده اند
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام علي كشوري، يكشنبه شب در نشست علمي بررسي اشکالات پنج گانه تراريخته كه در حسينيه حضرت علي اكبر(ع) کاشان، برگزارشد، به بازخواني پنج سؤال در موضوع تراريخته ها پرداخت و تأكيد كرد: در شرايط امروز ما چارهاي نداريم به غير از اينکه مديريت تحولات اجتماعي را بپذيريم.
وي افزود: تجربه نشان داده تحولاتي که با نام توسعه در ايران رخ داده همه ضد هدايت جامعه بوده که ما در نقشه الگوي پيشرفت اسلامي وارد بحث هاي طولاني آن هم شدهايم؛ به گونه ای كه مي توان گفت تجربه 70سال گذشته بيانگر اين که متأسفانه ايران از پايگاه برنامههاي توسعه متضرر شده و مردم ايران دچار آسيب شدهاند.
حجت الاسلام كشوري، با اشاره به اينكه قرار بود در برنامه اول توسعه مسأله کنترل جمعيت مطرح شود، عنوان كرد: کارشناسان در فوايد اين موضوع مطالب زيادي را مطرح کردند و گزارشهاي کارشناسي که جريان توسعهگرا حول کنترل مسأله جمعيت مطرح ميکرد، آنچنان پرطمطراق بود که حتي حوزه علميه قم را نيز منفعل کرد.
وي ادامه داد: يكي از اعضاي جامعه مدرسين مي گويد، اشخاصي که به دنبال مسأله کنترل جمعيت بودند موفق شدند با حوزههاي علميه نيز تفاهم کنند و در ادامه با بيان برخي از روايات، اين مسأله خطرناک را امضا کردند و با نام توسعه اين اتفاق رخ داد؛ چرا كه گفتند اگر ما کنترل جمعيت را در دستور کار خو دقرار دهيم ايران توسعه يافتهتر خواهد شد.
دبير شوراي راهبردي الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، گفت: امروز بعد از دو دهه متوجه شده ايم مسأله کنترل جمعيت، اقتصاد جامعه ما را به چالش ميکشد، چرا كه نخستين ابزار يک اقتصاد پويا، داشتن نيروي کار جوان است و زماني كه جمعيت يک کشور دچار چالش ميشود، ما حتي نخواهيم توانست نيروي کار موردنياز در بخش اقتصاد خود را هم تأمين کنيم.
حجت الاسلام كشوري، يادآور شد: امروز تجربه کارشناسي ما در شوراي راهبردي الگوي پيشرفت اسلامي ميگويد احتمالا مسأله خطرناک تراريخته ها نيز يکي از آن مصاديقي است كه اگر امروز ما در مديريت آن ورود فعال نداشته باشيم، احتمال دارد در يک يا دو دهه آينده عوارض سوء اين مسأله براي جامعه ما روشن شود، از اين رو ما در حال سازماندهي يک دور گفتوگو در حوزه علميه قم هستيم تا ابعاد خطرناک اين مسأله را در محضر نخبگان حوزوي بازخواني کنيم.
وي با بيان اينكه، احتمال مي دهيم مسأله تراريختهها در ذيل مسأله بيوتروريسم باشد، گفت: در حوزه برنامهريزي 10 اقدام به عنوان برنامهريزي در جريان است که همه اينها در کنترل جمعيت تأثير خواهند گذاشت و تصور ما اين است كه مسأله تراريختهها، همراه با اين اقدام خطرناک کنترل جمعيت در جريان است.
حجت الاسلام كشوري، با اشاره به اينكه براي بيان ابعاد تلخ تراريختهها پنج سؤال را مطرح کردهايم، ادامه داد: به نظرمي رسد اگر اين پنج سؤال براي افکار عمومي بيان شود و در رابطه با آنگفتوگو شود، ميتوان گفت چيزي را که ما در شوراي پژوهشي شوراي راهبردي الگوي پيشرفت اسلامي به آن دست پيدا کردهايم به تدريج براي عامه مردم و عموم نخبگان روشن خواهد شد.
وي، افزود: نميتوان با قاطعيت گفت تراريخته ها سالم هستند و اين درحالي است كه 38 كشور جهان فراريخته ها ممنوع كرده اند و براساس بررسي هاي انجام شده سر سفره يهوديان محصولات فراريخته وجود ندارد به اين معني كه استاندارد غذايي را به گونه اي تنظيم كرده اند كه اين محصولات فراريخته در سفره يهوديان وجود نداشته باشد.
دبير شوراي راهبردي الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، ادامه داد: اخيرا دانشگاه يزد اعلام كرد برنج تراريخته سالم است و اين در حالي است كه برخي از پژوهشگراني كه اعلام كردند برنج تراريخته سالم است، همان كساني هستند كه خودشان دست اندر كار برنج تراريخته هستند، به اين معني كه توليد كننده تراريخته ادعاي سلامت تراريخته را دارد و اين بي نظمي علمي است.
به گفته وي، بايد اجازه بدهند يكي توليد كند و يكي ديگر آن را ارزيابي كند تا مردم اعتماد كند، چرا كه هيچ بقالي نمي گويد ماست من ترش است و اين درحالي است كه خودشان توليد مي كنند و خودشان هم ارزيابي مي كنند.
حجت الاسلام كشوري، گفت: اگر ما بيوتكنولوژي را نمي پذيريم به اين معني نيست كه دانش فعالان اين حوزه مورد استفاده قرار نگيرد، بلكه من معتقدم دانشمندان حوزه بيوتكنولوژي ذخائر نظام ما هستند و با شيطنت هاي دستگاه استكبار آشنا هستند و از تخصص آنها در حفظ امنيت ملت ايران استفاده ميكنيم.
وي با اشاره به اينكه رهبرمعظم انقلاب به نفوذ همه جانبه در ايران اشاره كرد، گفت: با شواهد موجود، حدس زده مي شود نفوذ در حوزه كشاورزي كليد خورده است و قرار است غذاي ملت ايران را تبديل به سلاح عليه ملت ايران كنند./1307/پ۲۰۲/ب۲