۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
کد خبر: ۵۷۳۶۸۵
دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی:

آموختن علم دین مانع از گرفتاری انسان در ظلمات دنیا می‌شود

دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: آموختن علم دین چراغی برای راهنمایی انسان‌ها بوده و مانع گرفتاری فرد و جامعه در ظلمات دنیا و شبهات گوناگون می‌شود.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در دیدار با طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه آیت‌الله حکیم (ره) شیروان که در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت استفاده مفید از نعمت عمر، اظهار کرد: آنچه خداوند برای برنامه زندگی انسان تدارک دیده است این است که انسان از عمر خود به‌درستی استفاده کند.

وی افزود: حضرت علی (ع) به‌عنوان برترین شاگرد بهترین و کامل‌ترین خلق یعنی حضرت محمد (ص) این چنین می‌فرماید که «إنَّهُ لیسَ لأنْفُسِکم ثَمَنٌ إلّا الجَنّةُ، فلا تَبیعوها إلّا بِها» بهای جان شما جز بهشت نیست؛ پس آن را جز به بهشت مفروشید.

حجت‌الاسلام سالاری مکی خاطرنشان کرد: بهای واقعی عمر و جان شما زمانی حاصل می‌شود که بهشت از آن شما باشد، وقتی عمر ما هزینه شد نتیجه پایانی آن مهم است که خداوند انسان را پسند کند و فرشتگان نامه اعمال انسان را پربار بنویسند.

وی با بیان اینکه انسان به اندازه‌ای شریف است که علم را چراغ راه او قرار داده‌اند، تصریح کرد: این علم نور بوده و در ظلمات دنیا و شبهات گوناگون چراغی برای راهنمایی انسان‌ها است.

حجت‌الاسلام سالاری مکی اظهار کرد: علم و علم‌آموزی در اسلام به اندازه‌ای تأکید شده که رسول گرامی اسلام به ابوذر، یار و یاور همیشگی خود یادآور می‌شود «یااباذَر؛ الجُلُوسُ ساعَةً عِندَ مُذاکِرَةُ العِلم، اَحَبُّ الی الله مِن قَراءَةِ القرآن کُلَّة، اَثنا عَشَرَاَلَفَ مَرَةُ» و تأکید می‌کند که یک ساعت نشستن در مجلس علمی، نزد خداوند متعال از دوازده هزار مرتبه ختم قرآن هم محبوب‌تر است.

وی افزود: اگر انسان در مسیر علم و علم‌آموزی بنشیند و این علم سبب شناخت حلال و حرام و مقید شدن در دین شود، پیامبر می‌فرماید این مجلس محبوب‌تر از 12 هزار مرتبه ختم قرآن است.

حجت‌الاسلام سالاری مکی اظهار کرد: ارزش یک ساعت نشستن در محضر علمی که روشنگری را نصیب انسان کند با 12 هزار ختم قرآن برابری می‌کند که این حدیث جایگاه والا و رفیع علم را به‌خوبی نشان می‌دهد./9314/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات