انقلاب اسلامي موجب حيات اسلام شد

به گزارش خبرگزاري رسا، حجتالاسلام والمسلمين قربانعلي دري نجف آبادي، دادستان كل كشور در همايش تجليل از مبلغان ممتاز طرح هجرت تابستان 87 كه در مركز همايشهاي دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد، پرتاب ماهواره اميد را يكي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي دانست و خاطرنشان كرد: در مجلس چهارم براي اين مساله اعتبار خوبي در نظر گرفته شد ولي موفقيتي در اين خصوص حاصل نشد.
وي تصريح كرد: با تلاش و پشتكار دانشمندان تلاشگر ايراني و تقويت روحيه خودباوري امروز شاهد پرتاب ماهواره اميد هستيم و اين مهم با پشتكار و تلاش جوانان ايراني محقق شده است.
دادستان كل كشور گفت: دشمنان در برابر پرتاب اين ماهواره دشمنان موضعگيريهاي زيادي داشتند.
وي خاطرنشان كرد: دشمن از دستيابي ما به ماهواره نميترسد، بلكه از دستيابي ما به علم ساخت ماهواره هراس دارد.
دادستان كل كشور تصريح كرد: ما امروز راه صد ساله را در 30 سال طي كرديم و توانستيم با تقويت خودباوري در نسل جوان به پيشرفتهاي بسياري در زمينه ساخت ماهواره، فناوري صلح آميز هستهاي و ديگر علوم دست پيدا كنيم.
وي با اشاره به فرارسيدن ايام پيروزي انقلاب اسلامي بيان داشت: امروز حوزههاي علميه و انقلاب اسلامي موجب حيات اسلام شدهاند و موجي از بيداري را در جهان ايجاد كردهاند.
دادستان كل كشور خاطرنشان كرد: ما ميتوانيم امروز نشانه بيداري اسلامي را در مقاومت 33 روزه حزبالله لبنان و پيروزي در جنگ 22 روزه حماس در فلسطين نظاره گر باشيم.
حجت الاسلام والمسلمين دري نجف آبادي اضافه كرد: اسرائيل در گذشته با شعار از نيل تا فرات قصد داشت حكومت خود را برپا كند، ولي امروز از ترس، دور خود يك ديوار كشيده و در منجلاب خود فرو رفته است و آنان با تمام امكلانات و سلاحهاي خود نتوانستند نيروهاي مقاومت را شكست دهند.
وي با بيان اينكه حوزههاي علميه امروز بايد براي سالهاي آينده برنامهريزي كنند، خاطرنشان كرد: امروز دشمنان در همه جاي دنيا در حال توطئه هستند و ما بايد براي هر نقطه در جهان برنامهريزي داشته باشيم و بدانيم كه هركجا ما حضور نداشته باشيم، دين دزدان و شياداني هستند كه عليه دين مبين اسلام تبليغات سو ميكنند.
در اين مراسم که به همت معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد از ممتازين طرح هجرت تابستان 87 و ممتازان رابطان تبليغ تقدير به عمل آمد.