۱۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۵۷۸۱

تقدیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز از رئیس جمهور

خبرگزاری رسا ـ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز با صدور بیانیه‌ای از اقدام رئیس‌ جمهور نسبت به صدور دستور تدریس زبان و ادبیات ترکی در دانشگاه‌ها تقدیر کرد.‌
تقدیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز از رئیس جمهور

به گزارش خبرگزاری رسا، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز ‌با صدور بیانیه‌ای از اقدام رئیس ‌جمهور نسبت به صدور دستور تدریس زبان و ادبیات ترکی در دانشگاه‌ها تقدیر کرده و افزوده است: اصول 19 و 15 قانون ‌اساسی از اصول معطل مانده و بسیار مهم قانون ‌اساسی بودند که تا به حال اجرا نشده بود ولی مورد سوءاستفاده بسیاری از جریان‌های سیاسی قرار می‌گرفت که به موجب آن قومیت‌های مختلف ایرانی می‌توانند به گویش و زبان محلی خود بخوانند و بنویسند که خوشبختانه برای نخستین ‌بار در تاریخ انقلاب اسلامی، یک ماه قبل به همت رئیس‌ جمهور توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.

در ادامه این بیانیه با اشاره به اینکه براساس این مصوبه زبان و ادبیات ترکی باید در دانشگاه‌ها تدریس شود، چنین آمده است: در همین راستا حتی مدتی قبل رئیس جمهور دستوری را صادر کرد که بر طبق آن ترجمه ترکی دیوان حافظ به همت شاعر خوش ذوق آذربایجانی «طیب مشکینی» که بسیار روان و دلپذیر نیز است، چاپ شد و دل مردم غیور و حق‌شناس آذربایجان از این اقدام بسیار شاد و خرسند شد.

در ادامه بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز تاکید شده است: این اقدام تحسین‌برانگیز و غرورآفرین با کم‌ترین تبلیغات و هیاهوی رسانه‌ای که بسیاری درباره‌اش سالیان درازی است گفته‌اند، شعار داده‌اند و بهره‌برداری سیاسی کرده‌اند ولی عمل نکرده‌اند، انجام پذیرفت و شک نداریم که اگر حرفی برای گفتن ولو بسیار اندک درباره این موضوع داشتند، در این فضای مسموم تبلیغاتی، جنجال و هیاهوی رسانه‌ای راه می‌انداختند.

در پایان این بیانیه آمده است: شاید درباره اجرایی شدن این اصل کم‌ترین تبلیغی از سوی دولت خدمتگزار و بی‌توقع و رسانه‌ها صورت نگرفته و جا دارد جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز به نمایندگی از مردم قدرشناس آذربایجان مراتب تشکر و حمایت خود از این اقدام انقلابی رئیس جمهور ساده‌زیست، عدالت‌محور و ظلم‌ستیز اعلام کند.
 
گفتنی است، چندی پیش رئیس جمهور دستور تدریس زبان و ادبیات ترکی در دانشگاه‌ها را صادر کرده بود.
 
همچنین در پی این ابلاغ ترجمه دیوان حافظ به صورت منظوم به زبان تركی برای اولین بار در كشور با اسلوب خاص توأم با رعایت امانت و حفظ عذوبت كلام منتشر می شود.
ارسال نظرات