۲۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۵۸۳۸۰
قيام خونين تبريز(9)؛

روحانيت اصيل هدايت گر قيام 29 بهمن تبريز بود

رسا، سرويس شهرستان ها ـ عضو شوراي اسلامي شهر تبريز در روز قيام 29 بهمن تبريز گفت: رهبري قيام خونين مردم تبريز در آن روز حساس تاريخي بر عهده روحانيت بود.
روحانيت اصيل هدايت گر قيام 29 بهمن تبريز بود

حجت الاسلام سيد‌صالح هاشمي، عضو شوراي اسلامي شهر تبريز و امام جماعت مسجد قزلي در روز قيام 29 بهمن مردم تبريز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري رسا در اين شهر به تشريح نقش و جايگاه روحانيت در قيام خونين مردم تبريز در سال 1356 پرداخت.

وي اظهار داشت: مردمي بودن روحانيت و مساجد يكي از رمزهاي موفقيت و پيروزي مردم مسلمان در تشكيل حكومت دلخواه خود بود.

امام جماعت مسجد قزلي تبريز تأكيد كرد: رهبري قيام خونين مردم تبريز در آن روز حساس تاريخي بر عهده روحانيت بود و تعامل تنگانگ بازاريان و روحانيون عامل ديگري در موفقيت اين قيام خونين بود.

وي ادامه داد: در آن روزها روحانيت آگاه مردم را در مساجد سازماندهي و هدايت مي‌كردند و كساني نظير آيت‌الله قاضي‌طباطبايي، اشراقي، واعظي، غروي و... مورد اعتماد مردم بوده و ملت نيز مي‌دانستند كه تنها با اعتماد و پيروي از روحانيت و امام خميني(ره) است كه مي‌توانند، نسل خونخوار پهلوي را از ريشه نابود كنند و از بين ببرند.

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز كه خود امام جماعت مسجدي بود كه جرقه قيام 29 بهمن تبريز از مقابل آن زده شد، گفت: كانون مبارزه و جهاد نيز در همه برهه‌هاي تاريخي، مساجد بودند و حركت اصلي مبارزات از اين مكان‌ها طراحي و پي‌ريزي مي‌شد.

حجت الاسلام هاشمي تصريح كرد: آغازگر قيام 29 بهمن سال 56، مردمي بودند كه در مقابل مسجد قزلي تبريز تجمع كردند، عامل خشم مردم نيز در 29 بهمن، اهانت يكي از مزدوران رژيم به ساحت مقدس مسجد بود.

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز با بيان اينكه مردمي بودن روحانيت و مساجد رمز پيروزي انقلاب اسلامي بود، اظهار داشت: رمز ماندگاري و حيات اين انقلاب مردمي و اسلامي، پيوند و ارتباط تنگاتنگ مردم و روحانيت است و اين ارتباط در چه مكاني بهتر از مساجد مي‌توان تجلي يابد.

وي در پايان خاطر نشان كرد: مردم غيرتمند و استعمارستيز تبريز هميشه در صف اول مبارزات قرار داشتند و هيچگاه صحنه را خالي نگذاشته‌اند.

ارسال نظرات