بانوان شاهرودي از طرح رحمت استقبال کردند
زهره شاه آبادي، مدير مدرسه علميه خواهران امام جعفر صادق(ع) شاهرود، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در سمنان گفت: از بهمنماه 1385 تاكنون دو هزار و 690 نفر از بانوان در كلاسهاي طرح رحمت اين مدرسه علميه شركت كردهاند.
وي در ادامه بيان داشت: اين طرح به منظور شناخت نيازهاي جسماني، عاطفي و معنوي بانوان و توجه به مهرباني و رحمت در دو بخش بشارت با موضوع قرآن و عترت با موضوع آموزش خانواده، با نظارت دفتر امور بانوان فرمانداري شاهرود برگزار ميشود.
شاه آبادي با بيان اينكه اين طرح در 51 دوره در 25 پايگاه شهري و روستايي برگزار شده است، افزود: بخش بشارت طرح رحمت به آموزش قرآن كريم اختصاص دارد و در بخش عترت نيز شيوههاي ارتباط موفق، پرورش ديني فرزندان و آشنايي با الگوهاي رفتاري اهل بيت(ع) در خانوادهها آموزش داده ميشود.
مدير مدرسه علميه خواهران امام جعفر صادق(ع) شاهرود اظهار داشت: همچنين اين طرح از اول مهرماه امسال در همه پايههاي درسي مدرسه علميه امام جعفر صادق(ع) به مدت دو ساعت در هفته گنجانده شده است.