تحصیل ۲ هزار طلبه در حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی
حجت الاسلام مختار مسعودنیا، مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، اظهار داشت: یکی از حوزه های علمیه تبریز سطح سه یا به عبارتی مقطع کارشناسی ارشد بوده و دو واحد دیگر در تبریز سطح دو است.
وی با اشاره به اهمیت برنامه های مرکز مدیریت استان برای توسعه حوزه های علمیه تصریح کرد: سیاست برنامه های مرکز مدیریت، توسعه حوزه های علمیه است به طوری که در تمام شهرستان ها حوزه علمیه وجود داشته باشد این در حالی است که شهرستان هایی مانند هریس، کلیبر، ورزقان، عجب شیر و ملکان حوزه ندارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی اظهار کرد: به منظور ساخت و فعالیت حوزه علمیه، ابتدا شهرستان های مورد نظر باید اعلام آمادگی کنند و با توجه به این که معمولا موسس حوزه های علمیه ائمه جمعه هستند بنابراین فعالیت حوزه علمیه در یک شهرستان پس از تایید در مرکز مدیریت قم بررسی می شود.
کسب رتبه های برتر در جشنواره علامه حلی (ره)
حجت الاسلام مسعودنیا ادامه داد: در سطح دو حوزه های علمیه تحقیقات در قالب گروه های مختلف پژوهشی و در سطح سه پایان نامه ارائه می شود که از جمله برنامه های حوزه پژوهش می توان به برگزاری جشنواره علامه حلی (ره) در سطح ملی اشاره کرد.
وی با بیان این که جشنواره علامه حلی در آذربایجان شرقی نیز برگزار شده است، افزود: از حدود 40 اثر فرستاده شده به این جشنواره 14 نفر امتیاز لازم را در استان کسب کرده اند.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی تصریح کرد: فعالیت های آموزشی حوزه های علمیه خواهران طبق برنامه مدونی که از مرکز اعلام می شود در مدارس انجام می شود.
حجت الاسلام مسعودنیا با اشاره به فعالیت های خواهران در حوزه های تبلیغی و فرهنگی گفت: هر قسمت از فعالیت های حوزه علمیه معاونت های مخصوص به خود را دارد که در بخش فرهنگی فعالیت های مرتبط با تربیت و تبلیغ و در بخش فعالیت های قرآنی مسابقات قرآنی و مسابقات سیر مطالعات مدارس در استان برگزار می شود.
فعالیت فرهنگی 500 مبلغه در استان
وی تاکید کرد: در حال حاضر در استان حدود 500 مبلغه وجود دارد که در جاهای مختلف مانند خوابگاه های دانشجویی دختران و مدارس استان با اقامه نماز جماعت فعالیت می کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی افزود: این فعالیت ها همزمان با تحصیل و پس از فارغ التحصیل شدن انجام می شود.
حجت الاسلام مسعودنیا با اشاره به اهمیت فعالیت مجمع خیرین حوزه ساز در استان گفت: این مجمع با رسیدگی به مشکلات حوزه های علمیه فعالیت می کند، ولی متاسفانه فعالیت چشم گیری ندارد و جای فعالیت های گسترده چنین مجمعی در استان خالی است.
وی ادامه داد: جلسات شورای هماهنگی حوزه های علمیه هر دو ماه یک بار تشکیل می شود و موارد مربوط به مشکلات حوزه های علمیه مطرح و آسیب شناسی شده و تصمیم گیری نهایی به مرکز فرستاده می شود./۹۳۵/ت۶۰۲/ب۱