مسؤولان نباید به لبخند اروپاییها راضی شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیتالله سیداحمد علمالهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد گفت: حضرت علی(ع) پس از شنیدن خبر بیعت شکنی طلحه و زبیر عنوان کردند که شیطان جمعیت خودش را به راه انداخته است.
وی افزود: حضرت جمعیت ناکثین را به عنوان حزب و دسته شیطان معرفی کردند، زبیر در زمره افرادی بود که در گروه شیطان شد و از راه خارج شد.
آیت الله علم الهدی در ادامه با اشاره به اینکه ریشه مفاسد دوران بنیامیه و بنیعباس را باید این دانست که آن ها در زمره دسته و حزب شیطان بودند خاطرنشان کرد: به دنبال جنگ جمل، جریانات قاسطین و مارقین و بعدها خوارج شکل گرفتند که امروز نیز همچنان ادامه دارند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: داعش و امثال آنان وارثان مسلم بن عقبه و آن جریانها هستند که علی ستیز بودند این مطالب در مقام نقل تاریخ نیست در مقام راهبرد گرفتن در زندگانی اجتماعی امروز است.
امام جمعه مشهد ابراز کرد: زبیر اگر فعال مجاهد و جانباز در راه اسلام و در رکاب پیامبر بود و سرنوشتش شد اول نقطه علی ستیزی و انحراف اما در مقابل زهیر بن قین از دوستان خلیفه سوم که در دوران امام علی(ع) از جریان سیاست کنار کشیده بود و فعالیت اقتصادی انجام میداد و در بستر اجتماعی غیر علی و ضد علی بزرگ شد اما سرنوشتش این بود که در کربلا به شهادت رسید.
عضو شورای عالی حوزه خراسان با اشاره به این که مسؤولان ما نباید به لبخند اروپاییها راضی شوند و به نشست دور میز آنها دل خوش کنند، چون اروپا هم دستیار آمریکا است، اظهار کرد: آمریکا اگر به ماندن ایران در برجام مطمئن نبود به سادگی از برجام خارج نمیشد و درست نیست که مجلس، دولت و مسؤولان که متولیان خون شهدا هستند دنباله رو عوامل اطمینان بخش آمریکا باشند.
امام جمعه مشهد ادامه داد: روزی که رئیس جمهور آمریکا گفت برجام توافق بدی است، عدهای از مسؤولان اشتباه کردند و به مردم گفتند اگر برجام به نفع غرب بود این حرف زده نمی شد، بنابراین پس برجام به ضرر آمریکا است در صورتی که معنای حرف ترامپ این بود که برجام توافق ناقصی برای آمریکا است.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: کسانی که می گویند مانعی ندارد با آمریکا سازش کنیم، اینها نسبت به انقلاب از یزید و معاویه بالاتر و از سلاخان آمریکایی در منطقه بدتر هستند چرا که جهان امروز به صورت یک دهکده درآمده و نمیشود اطراف یک کشور دیوار کشید و ارتباط با دنیای بیرون را قطع کرد و آن چیزی که امروز برای امت ما و مسؤولان ما ضروری است موقعیت شناسی و دریافت جایگاه بینالمللی کشور در جهان است./864/د۱۰۳/ب۱