دانش و فناوری کلید مشکل بیکاری جامعه است
وی دانش و فناوری را از دیگر عوامل رشد و پیشرفت خواند و افزود: برای رسیدن به این مهم باید اعتماد به نفس بالایی داشت و مهارت ها را کسب کرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان رمز موفقیت جوانان را در کسب علم، دانش و فناوری خواند و اظهار داشت: جوان ما برای رسیدن به این موفقیت باید اعتماد به نفس داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه در قالب اعتماد به نفس قله های مرتفع خواستن قابل دسترسی است، افزود: در مقابل باید فرهنگ کار و تلاش نیز بین نسل جوان نهادینه شود.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان اینکه کسب علم و دانش و داشتن اعتماد به نفس رمز موفقیت هر جوانی است، اظهار داشت: در این راستا جوانان ما مهارت کسب کرده و می تواند در رفع مشکل بیکاری نقش آفرین باشد.
وی با بیان اینکه دانش و فناوری کلید مشکل بیکاری جامعه و رفع مشکل بیکاری نیز در رونق اقتصادی تأثیرگذار است، عنوان کرد: این مهم باید موردتوجه نسل جوان امروز قرار گیرد.
امام جمعه خرم آباد در ادامه با بیان اینکه نسل جوان باید در مقام عمل فناوری های لازم را بیاموزند، گفت: با فرهنگ سازی در جامعه باید فرهنگ کار و تلاش پر رنگ شود./9451/پ۶۰۱/ب۱