گفتمان دولت نهم با اقبال مردم رو به رو شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در تبريز، محمدعلي ذبيحيان، فرماندار تبريز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت نهم با ارتباط نزديک و چهره به چهره با مردم گفتماني را تجديدبنا کرد که در دولت هاي قبلي فراموش شده بود.
وي گفت: مسؤولان كشور از رئيس جمهور گرفته تا وزير و استاندار ميان مردم سخن ميگويند و به مشکلات تک تک مردم بدون در نظر گرفتن گرايش سياسي آنها رسيدگي مي کنند.
ذبيحيان با بيان اينکه دولت هاي گذشته، از سخن گفتن با مردم وحشت داشتند، گفت: گفتمان دولت نهم با اقبال مردم روبروست.
وي با بيان اينكه ميزان حجم درخواستها مردم از رئيس جمهوري زياد است، افزود: در جريان سفر اول 160هزار نامه رسيد كه ساماندهي و پالايش آنها نياز به سازماندهي و فعاليت دارد كه اگر تنها 20 درصدشان نيز عملي شود، جاي بسي تقدير دارد.
ذبيجيان تاكيد كرد: تمام درخواستهايي كه از سوي مردم مطرح ميشود، قانوني نيست بنابراين نبايد انتظار عملي شدن 100 درصد اين درخواستها را داشته باشيم.
فرماندار تبريز ادامه داد: قرار گرفتن مسؤولان در ميان مردم و برداشت فاصلهها، ماندگارترين فعاليت دولت نهم است كه رشته مودت و تعامل مردم و مسؤولان با انجام دور دوم سفرهاي استاني مستحكمتر و بيشتر شد.