۰۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۵
کد خبر: ۵۹۱۲۶

109 گفتمان ديني جوان در استان سمنان برگزار شد

رسا، سرويس شهرستان‌ها ـ مسؤول روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان سمنان از برگزاري 109 جلسه گفتمان ديني جوان و انديشه جوان در اين استان خبر داد.
109 گفتمان ديني جوان در استان سمنان برگزار شد

محمد‌حسن مقدم ‌نيا، مسؤول روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان سمنان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري رسا در سمنان گفت: 109 جلسه گفتمان ديني جوان و انديشه جوان از ابتداي امسال تاكنون در اين استان برگزار شده است.

وي در ادامه افزود: اداره کل تبليغات اسلامي استان در راستاي گسترش فرهنگ ديني و انقلاب اسلامي و با هدف ايجاد و برگزاري گفتمان‌ها و همايش‌هايي در موضوعات و قالب‌هاي مختلف، بر آن است در فرهنگ‌سازي جامعه‌ اسلامي سهيم باشد‌.

مقدم‌نيا مخاطب قرار‌دادن نسل جوان و دانشجو و برگزاري گفتمان در زمينه‌هاي مورد نياز جامعه همچون مسائل ديني، اجتماعي و سياسي را از ويژگي‌هاي اين گفتمان‌ها عنوان كرد.

مسؤول روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان سمنان گسترش فرهنگ ديني و انقلاب اسلامي، ايجاد انگيزه تحقيق و آموزش در دانشگاه‌ها، ارتقاي سطح بينش و شناخت در دانشگاه‌ها، ايجاد بستر مناسب براي استفاده از استادان مجرب، فرهنگ‌سازي در جامعه، برطرف‌كردن شبهات مذهبي فرهنگي و سياسي، ايجاد شور سياسي و پررنگ‌كردن ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و ايجاد انس با روحانيت و نيروهاي موثر در انقلاب اسلامي را از اهداف برگزاري اين گفتمان‌ها عنوان كرد.

مقدم‌نيا اظهار داشت: بهره ‌گيري از استادان و کارشناسان متبحر درباره گفتمان، تشکيل حوزه‌هاي منطقه‌اي گفتمان، شناخت مشکلات و مسائلي که سبب بي‌اثر ماندن گفتمان شده است، ايجاد روح پرسمان و گفتمان، بهره‌برداري از تشکل‌هاي فعال و متعهد‌، طراحي قالب‌هاي متنوع گفتمان و نوآوري درباره گفتمان از جمله راهبردها و شناخت مراکز و مناطق مستعد، برگزاري هم‌انديشي استادان گفتماني، شناخت مبلغان و استادان جديد گفتماني و توليد محصولات نرم‌افزاري براي ارائه خدمات به ‌صورت وسيع‌تر از مهم‌ترين راهكارهاي اداره کل تبليغات اسلامي براي بهتر برگزار‌شدن اين گفتمان‌ها است.

ارسال نظرات