۱۱ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۵۹۴۷۹

بيست خانه عالم در استان زنجان احداث مي شود

رسا، سرويس شهرستان ها ـ مديرکل تبليغات اسلامي زنجان از احداث 20 خانه عالم در اين استان خبر داد.
بيست خانه عالم در استان زنجان  احداث مي شود

حجت الاسلام علي دشتكي، مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري رسا در زنجان، اظهار داشت: هم اکنون 44 خانه عالم در استان وجود دارد كه از اين تعداد 20 خانه در حال تكميل بوده و در آينده نزديك به بهره برداري مي رسد.

مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان ادامه داد: خانه‌هاي عالم در مراكز دهستان و روستاهاي بزرگ با هدف استقرار روحانيون و خانواده‌هايشان جهت رفع نيازها، پاسخ به سوالات شرعي و ديني اهالي روستاها ساخته شده است.

وي يادآور شد: شناسايي و جذب نخبگان و نيروهاي متخصص درحوزه‌هاي مختلف از اهداف اين مرکز مي باشد كه اميدواريم با ادامه اين روند در آينده نزديك، تبليغات اسلامي استان به سازماني تخصص گرا تبديل شود.

حجت الاسلام دشتكي در بخش ديگري از سخنان خود با تاکيد بر تعامل مردمي تبليغات اسلامي زنجان، افزود: اگر تعامل بين مردم و گروه‌هاي تخصصي در هر سازماني وجود نداشته باشد، آن سازمان ممكن است از غافله پيشرفت عقب بيفتد.

ارسال نظرات