كرسي نظريهپردازي مصلحت در فقه اماميه برگزار ميشود

به گزارش خبرگزاري رسا، كرسي نظريهپردازي«مصلحت در فقه اماميه» به هدف توضيح استصلاح در اجتهاد محال و در دو بخش كلان كارايي استقلالي و كارايي ابزاري برگزار ميشود.
همانگونه كه فقيهان اماميه از مصلحت در قالب لزوم تقديم اهم بر مهم در وقت تزاحم احكام و مصالح بهره ميبرند و دغدغه نارسايي و عجز عقل بشر از درك مناطات احكام شرع را به خود نميدهد. لازم است از مصحلت در استنباط اول كه كشف حكم بدون توجه به تزاحم است، نيز بهره برد.
ناقدان اين كرسي حجج اسلام احمد ظهيري، محمد قائني، هاشمي نيازي و داوران آن، حجج اسلام والمسلمين علي اكبر رشاد، محمدجواد فاضل لنكراني، محسن اراكي و حجتالاسلام احمد مبلغي است.
گفتني است، كرسي نظريهپردازي«مصلحت در فقه اماميه»، چهاردهم اسفند، ساعت 18 تا 20 در پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي، دفتر قم ـ واقع در بلوار 15 خرداد (شاه سيدعلي) ـ كوچه شهيد ميثمي (كوچه شماره 10) برگزار ميشود.