دادگاه هاي بين المللي براي گسترش سلطه غرب به وجود آمده اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در رشت، حجت الاسلام و المسلمين زين العابدين قرباني، نماينده ولي فقيه در گيلان در خطبه عبادي و سياسي نماز جمعه اين هفته مركز استان، فراگيري كامل احكام الهي و تحقق عدالت همه جانبه را در گرو ظهور امام زمان (عج) دانست و گفت: زمين هيچگاه از حجت الهي چه پيامبر باشد و چه امام خالي نمي ماند.
وي با بررسي جايگاه امامت در تعاليم اسلام گفت: هر كس بميرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ دوران جاهليت از دنيا رفته است.
امام جمعه رشت با بيان اينكه هر چيزي كه در هدايت انسان نقش شايسته اي دارد خلق شده است افزود: اگر خداوند انبياء و امامان را خلق نمي كرد بشريت در مسير كمال مشكل داشت و اين با صفت لطف الهي منافات دارد.
نماينده ولي فقيه در گيلان در ادامه خاطرنشان كرد: خداوند براي هدايت انسان و اجراي عدالت سر مشق هاي شايسته مانند پيامبران و امامان انتخاب و مبعوث كرده است.
حجت الاسلام و المسلمين قرباني افزود: امام مفسر و مبين دين است و اگر امام نباشد دين به خوبي تفسير و تعبير نمي شود.
خطيب جمعه رشت با تأكيد بر امام شناسي در هر دوره اي از زندگي بشر اظهار داشت: هدايت و رستگاري انسان در شناخت امام زمانش و بهره گيري از بركات و روشنگري هاي او است.
وي با اشاره به برگزاري همايش حمايت از مردم فلسطين در تهران اعلام كرد: پيشنهاد مقام معظم رهبري براي حل كامل و هميشگي مسأله فلسطين برگزاري انتخابات آزاد در سرزمين هاي اشغالي است.
امام جمعه رشت گفت: كاخ شيشه اي اسراييل و آمريكا با مقاومت مسلمانان در حال فرو پاشي است.
حجت الاسلام و المسلمين قرباني همچنين با گرامي داشت هفته وحدت اظهار داشت: دنياي استكبار با ايجاد اختلاف ميان مسلمانان مقاصد شوم خود را پياده مي كند.
وي همچنين يادآور شد: صدور حكم بازداشت رييس جمهور سودان از سوي دادگاه بين المللي براي ايجاد تفرقه در سودان و پيدايش فرصتي براي چپاول نفت و اورانيوم اين كشور است.
امام جمعه رشت با بيان اينكه دادگاه هاي بين المللي براي گسترش سلطه غرب به وجود آمده اند اذعان داشت: دادگاه بين المللي بوش و ديگر جنايتكاران شناخته شده دنيا را رها كرده و به دنبال كساني است كه براي احقاق حق خود مبارزه مي كنند.
خطيب نماز جمعه رشت در بخش ديگر از سخنان خود تلاش گسترده مسؤولان گيلان را براي تقويت كشاورزي استان خواستار شد و گفت: گيلان قطب كشاورزي است و چاي، برنج زيتون و مركبات استان نيازمند حمايت و سرمايه گذاري است.
وي مردم گيلان را به همكاري با منابع طبيعي استان فرا خواند و گفت: حفظ جنگل و منابع طبيعي گيلان بر همه واجب است.
امام جمعه رشت با گرامي داشت روز احسان و نيكوكاري و تشكيل كميته امداد تصريح كرد: حمايت از اقشار محروم، فراهم كردن امكان تحصيل و اشتغال براي افراد بي بضاعت از ثمرات تشكيل كميته امداد بوده است.
وي در پايان با اشاره به در پيش بودن چهارشنبه آخر سال گفت: نبايد اجازه داد عده اي به اسم شادي نا امني ايجاد كنند و نيروي انتظامي بايد مقتدرانه با عوامل نا امني برخورد كند.