حوزه علميه تخصصي مهدويت در جمكران ساخته ميشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حجت الاسلام مرتضي وافي، دبير شوراي عالي فرهنگي و برنامهريزي مسجد جمكران، امروز در نشستي با خبرنگاران گفت: در تلاشيم حوزه علميهاي در مسجد مقدس جمكران احداث كنيم.
وي با بيان اين كه طرح ساخت اين حوزه علميه هنوز نهايي نشده است، افزود: اين حوزه علميه كه به صورت تخصصي به مباحث مهدويت خواهد پرداخت، در صورت تاييد در شوراي عالي حوزه احداث خواهد شد.
حجتالاسلام وافي در ادامه از تاسيس كتابخانه تخصصي مهدويت در جمكران خبر داد و اظهار داشت: اين كتابخانه با بيش از دوازده هزار نسخه كتاب هفته آينده با حضور توليت مسجد جمكران راه اندازي ميشود.
وي همچنين از حضور دو كارشناس خارجي متخصص براي نورپردازي و ادامه روند ساخت مسجد جمكران در هفته آينده خبر داد.
حجت الاسلام وافي همچنين اجراي طرح ميعاد را از ديگر برنامههاي مسجد جمكران عنوان كرد و يادآور شد: از هفته جاري طرح ميعاد در قم اجرا ميشود كه بر اساس آن همه نهادها، مؤسسات و سازمانهاي دولتي و غيردولتي محصولات فرهنگي خود در موضوع مهدويت را به اين مركز معرفي و از حمايتهاي اين مركز بهرهمند ميشوند.
وي در پايان احداث نخستين فروشگاه فرهنگي جمكران را از ديگر اقدامات فرهنگي در اين مسجد مقدس اعلام كرد.