همزمان با نیمه شعبانیه؛
مبلغان مازندرانی به مناطق مختلف استان اعزام میشوند
خبرگزاری رسا ـ مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران از اعزام روحانی همزمان با نیمه شعبان به مناطق مختلف استان خبرداد.

حجت الاسلام نور الله حسنپور، مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، گفت: با توجه به درپیش بودن نیمه شعبان و دهه مهدویت، مبلغان به مناطق مختلف استان اعزام می شوند.
وی پاسخگویی به شبهات پیرامون مسأله مهدویت و نیز تبیین جایگاه حضرت ولی عصر (عج) و نیز بررسی وظیفه مسلمانان در عصر غیبت را از جمله مهمترین وظایف این روحانیان اعزامی عنوان کرد.
مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران از اعزام چند مبلغ برجسته اعزامی از حوزه علمیه قم به شهرهای مختلف استان خبرداد و گفت: این مبلغان برجسته کشوری از سوی حوزه علمیه قم و با دعوت اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران جهت سخنرانی در مجالس و محافل اعیاد نیمه شعبان به شهرهای این استان اعزام می شود.
حجت الاسلام حسن پور ادامه داد: این مبلغان اعزامی بمدت چهار شبانه روز جهت سخنرانی، گفتمان دینی و امور تبلیغی به شهرهای تنکابن، چالوس، نور، آمل، بابلسر، جویبار، قائمشهر، نکا و بهشهر اعزام می شوند.
وی اظهار داشت: افزون بر این سه مبلغ، از سوی واحد امور مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران نیز از وجود 800 روحانی بومی و نیز از روحانیان طرح هجرت و مستقر، در این اعیاد و جشن ها استفاده می شود.
مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که اکثر مخاطبان ما در این جلسات و محافل، قشر جوان هستند، گفت: به همین منظور امسال سعی کرده ایم برای جذابیت و تاثیر گذاری این قشر از وجود طلاب جوان نیز استفاده كنیم.
حجت الاسلام حسن پور، با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد شبهه در اعتقادات دینی مسلمانان گفت: علما و روحانیان وظیفه سنگینی در مقابل شبهات ایجاد شده توسط دشمن دارند./پ202
ارسال نظرات