۱۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۴
کد خبر: ۶۱۱۱۳

هشتمین یادوراه شهدای جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ هشتمین یادواره شهدای سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان روز گذشته در محل سالن همایش‌های ساختمان شماره دو این سازمان برگزار شد.
حجت الاسلام علي حيدري، رييس اداره آموزش عقيدتي حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان حجت الاسلام علي حيدري، رييس اداره آموزش عقيدتي حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، هشتمین یادواره شهدای سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان روز گذشته، با حضور مسؤولان و مدیران استان در محل سالن همایشهای ساختمان شماره دو این سازمان برگزار شد.
 
 
حجت الاسلام علی حیدری، رییس اداره آموزش عقیدتی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در این مراسم با تبریک خجسته سالروز ولادت حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) به بیان روایاتی در خصوص میلاد آن حضرت پرداخت و با اشاره به آیه پنج سوره قصص اظهار داشت: این آیه پرچم تمام رزمندگان، سنگرسازان بی سنگر و شهدای عزیز ما در هشت سال دفاع مقدس بود و به امید این آیه که او خواهد آمد و تمام جهان را پر از عدل و داد شود، جهاد کردند .

حجت الاسلام حیدری بیان داشت: شیعه به امید این آیه زنده است و این محفل که به نام شهدا و ایثارگران و سنگرسازان بی سنگر مزین است، برای این است که ما به یاد خود آوریم و اینها سنگ نشانی است برای راهی که امام (ره) عزیز تحویل ما داد.

وی افزود: ما باید این میراث گرانبها را ادامه دهیم و اینگونه جلسات، ذکر است .

رییس اداره آموزش عقیدتی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهدا اسماء خدا هستند و در راه خدا و برای این هدف مقدس جهاد کردند تا آن هدف با حضور حضرت ولیعصر (عج) در گستره عالم محقق شود .

گفتنی است،‌این مراسم به مناسبت سالروز شهادت، شهیدان «ولی الله نیکبخت و امام بخش ریگی» اولین گروه از شهیدان جهاد سازندگی کشور که در 16مرداد سال 1358 در جاده ایرندگان خاش در حین بازدید از احداث جاده ایرندگان توسط اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت رسیدند، برگزار شد./پ202

ارسال نظرات