معاون سازمان دارالقرآن کریم کشور:
مجوز 160 مؤسسه قرآنی در کشور لغو شده است
خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش، پژوهش و نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن کریم کشور، از لغو مجوز 160 موسسه قرآنی در کشور خبر داد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، احمد حاج شریف، معاون آموزش پژوهش و نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن کریم کشور که به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است، امروز در جلسه بررسی فعالیت های قرآنی مؤسسه نغمه نور ایرانشهر که با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی ایرانشهر، مدیر دارالقرآن کریم استان و مدیران مؤسسه نغمه نور و مرکز قرآنی ریحانه النبی در محل این مؤسسه در ایرانشهر برگزار شد، تعدادی از نواقص موجود در مؤسسه نغمه نور را مطرح کرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 160 مؤسسه قرآنی بدلیل رعایت نکردن ضوابط لغو مجوز شده اند .
احمد حاج شریف، همچنین از کلاس ها و گزارش های تصویری این مؤسسه را بازدید و بررسی کرد.
مسلم خدابخشی، مسؤول کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی ایرانشهر نیز فعالیتهای مؤسسه نغمه نور و تازه تأسیس بودن آن اشاره کرد و افزود: این مؤسسه در آینده ای نزدیک از فعالترین مؤسسات قرآنی استان خواهد شد./پ202
ارسال نظرات