۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۴
کد خبر: ۶۱۶۸۳

برنامه پرسمان سیاسی رادیو معارف به پرسش های سیاسی پاسخ می دهد

خبرگزاری رسا ـ در برنامه پرسمان سیاسی رادیو معارف به پرسش های سیاسی شنوندگان پاسخ داده می شود.
راديو معارف؛ صداي فطرت و فضيلت

محسن جانجانی، مدیر روابط عمومی رادیو معارف، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: برنامه پرسمان سیاسی به منظور ارتقاء سطح شناخت و آگاهی های عمومی مردم نسبت به امور سیاسی و پاسخ به پرسش های مختلف سیاسی تهیه و پخش می شود.

وی در ادامه افزود: در برنامه پرسمان سیاسی به پرسش های سیاسی شنوندگان رادیو معارف با استفاده از کارشناسان مختلف پاسخ داده می شود.

مدیر روابط عمومی رادیو معارف اظهار داشت: این برنامه کاری است از گروه خبر و برنامه های سیاسی رادیو معارف به تهیه کنندگی و سردبیری سیدمحمدمهدی رکنی که هر هفته پنج شنبه ها ساعت شانزده پخش می شود و تکرار آن روز جمعه ساعت 10:15 دقیقه است.

گفتنی است، علاقه مندان می توانند پرسش های سیاسی خود را با ارسال پیامک به شماره 30000553 و درج عدد 511 در ابتدای پیامک مطرح کنند یا با شماره های 2 ـ 2910551 پیش شماره 0251 روابط عمومی رادیو معارف مطرح کنند./ پ202
ارسال نظرات