۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۵
کد خبر: ۶۱۷۰۸
رییس دفتر امام جمعه اصفهان:

حل مشکلات اقتصادی از ضروریات مساجد فعال است

خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر امام جمعه اصفهان گفت: سازماندهی مثلث امام جماعت، هیات امناء و هیات های مذهبی مساجد را عامل رونق و شکوفایی مساجد و برگشت مساجد به شان و جایگاه اصلی خود است.
مسجد
 
به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید حسین هاشمی، رییس دفتر امام جمعه اصفهان، گفت: وضعیت مساجد ما در حال حاضر نسبت به قبل از انقلاب بسیار متفاوت است و این نتیجه خون شهدا و رهبری های امام راحل و رهنمود های مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: با این وجود هنوز مساجد ما در شان جمهوری اسلامی نیست و علت آن این است که مساجد از جایگاه اصلی خود که محل حل مشکلات مادی و معنوی جامعه بوده است تنزل پیدا کرده اند.

رییس دفتر امام جمعه اصفهان تصریح کرد: اگر مساجد ما همان گونه که در اسلام است شکل بگیرد، مشکلات جامعه حتی مشکلات اقتصادی نیز برطرف می شود.

وی اظهار داشت: مساجد در صدر اسلام همانگونه که محلی برای عبادت بود، در عین حال محلی برای هماهنگی و بسیج نیروها برای دفاع از اسلام، وعظ و خطابه، آموزش، حل اختلافات و رسیدگی به فقرا و امثال آن بود.

حجت السلام هاشمی توجه و سازماندهی مثلث امام جماعت، هیات امناء و هیات های مذهبی مساجد را عامل رونق و شکوفایی مساجد و برگشت مساجد به شان و جایگاه اصلی خود، دانست و اضافه کرد: اگر نظارت بر مساجد وجود نداشته باشد مناسبت هایی چون دهه نکو داشت ماسجد و هفته مسجد و این جور مناسبت ها بی معنا خواهد شد.

وی با تاکید بر اولویت عمران معنوی مساجد، خاطر نشان ساخت: اگر مساجد فعال شود مساله امر به معروف و نهی از منکر نیز حل می شود و به تبع آن بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش پیدا می کند./د102
ارسال نظرات