۲۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۶۱۷۵۹

حج و عمره دارای ظرفیت های بسیاری برای هدایت بشر است

خبرگزاری رسا_ نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عربستان، گفت: یکی از وظایف روحانیون به ویژه روحانیون جوان ، شناخت ظرفیت های حج و عمره و بکارگیری آنها برای استفاده نسل بشر است.
مکه
 
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حجت الله بیات، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عربستان گفت: حج و عمره دارای ظرفیت های بسیاری برای هدایت بشر است و یکی از وظایف روحانیون و بخصوص روحانیون جوان ، شناخت این ظرفیت ها و بکارگیری آنها برای استفاده نسل بشر است.

حجت الاسلام حجت الله بیات در دیدار کاروان روحانیون عمره گزار در محل بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه گفت : یکی از وظایف روحانیون و بخصوص روحانیون جوان، شناخت این ظرفیت ها و بکارگیری آنها برای استفاده نسل بشر است.

وی با اشاره به نفوذ روز افزون اسلام و فرهنگ اسلامی در میان توده های مردم و اینکه اسلام دین آینده جهان خواهد بود ، گفت : ‌روحانیون و عوامل تبلیغی باید در فعالیت های خود عناصر زمان ، مکان و مخاطب را به طور دقیق و کامل بشناسند و متناسب با تحولاتی که در عصر ارتباطات در حوزه تبلیغ رخ داده ، به امر تبلیغ بپردازند.

وی به تلاشی هایی که از سوی جریان های تفرقه انگیز برای جدایی مسلمانان از یکدیگر می شود، اشاره کرد و گفت :‌ بعثه مقام معظم رهبری در عربستان سعودی نهایت تلاش خود را برای وحدت مذاهب اسلامی بکار گرفته است.

حجت الاسلام بیات از وجود تفرقه در جهان اسلام به رغم اشتراک نظر در تمام مسایل اساسی و بنیادی ابراز تعجب کرد و گفت :‌ بحث هایی که گاه در سطوح عوام درباره مسایل دینی صورت می گیرد ،‌ مسایلی هستند که می توانند به تفرقه در میان امت اسلامی دامن بزند و از این رو علما باید تلاش کنند تا مسایل در حوزه خودش مورد بحث قرار گیرد.

در ادامه این نشست مسؤول بعثه مقام معظم رهبری در عربستان سعودی به سؤالات طلاب عمره گزار که اغلب آنها طلبه های جوان بوند، پاسخ داد.

وی از جمله در حصوص تبلیغاتی که از سوی برخی محافل در عربستان سعودی علیه فرق اسلامی و از جمله تشییع صورت می گیرد ،‌ گفت : میان اهل تشییع و تسنن هیچ گاه اختلافی اساسی وجود نداشته است. شیعیان همواره به اهل سنت احترام گذاشته و متقابلا اهل سنت نیز با احترام با شیعیان رفتار می کنند. مساله، تحرکات برخی افراد است که فقط باورهای خود را تبلیغ می کنند و گوششان هم به هیچ حرف و سند و استدلالی نیست و اصولا اهل گفت و گو نیستند./د102



ارسال نظرات