استاد حوزه علمیه خواهران گرگان:
عفاف و حجاب، مهمترین سد در مقابل تهاجم فرهنگی غرب است
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه الزهرا گرگان، عفاف و حجاب را گوهری پنهان در وجود زن دانست.

به گزارش خبرگزاری رسا در گرگان، خانم حسینی، استاد حوزه علمیه الزهرا گرگان، روز گذشته در همایش گفتمان دینی که توسط امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد، حجاب را سدی در برابر ناهنجاری های اجتماعی جامعه دانست و افزود: عفاف و حجاب، گوهری پنهان در وجود زن است.
وی خانواده را یکی از کوچکترین و با اهمیت ترین نهادهای اجتماعی یک جامعه، دانست و تصریح کرد: خانواده مرکز عشق، امید و تحقق آرزوهای زیبا و شیرین دختران و پسران است و هر چه پیوند زن و شوهر صمیمی تر و قوی تر باشد، استحکام خانواده نیز بیشتر خواهد بود.
این استاد حوزه درخشش وبالندگی نهاد خانواده را در پرتو پاسداری از حریم حجاب و عفاف دانست و خاطرنشان کرد: رعایت عفاف و حجاب امتیازها، آراستگی ها و زیبایی های ظاهری جهتی صحیح یافته و از انحراف فکر و ذهن که همیشه مورد وسوسه شیطان است کم می شود.
خانم حسینی افزود: با رعایت عفاف و حجاب فکر و ذهن متوجه ارزش های واقعی و کمال جویی میشود و فرد راه علم، دانش، هنر، ادب و اخلاق را در پیش می گیرد، استعدادها و خلاقیت های او شکوفا می شود.
وی ادامه داد: انسان را رعایت حجاب خود فراغتی می یابد تا صحیح بیندیشد و برای ساختن سرنوشت خود، خانواده و اجتماع اش طراحی کند.
این استاد حوزه علمیه الزهرا گرگان، با بیان این که صیانت و حفاظت از ارزش ها به عهده عفتی نهاده شد که در سایه سایر صفات کمال بارور گردیده است، بیان داشت: عفاف پیوسته نیاز به پرورش و افزایش دارد تا به سبب آن، حراست و صیانت در درون و بیرون، اندیشه و عمل، نیت و قول تحقق پذیرد.
خانم حسینی همچنین به تلاش دشمن برای گسترش فرهنگ غرب در جوامع اسلامی اشاره کرد و گفت: رعایت حجاب و عفاف مهمترین سد در مقابل تهاجم فرهنگی غرب است.
وی با اشاره به این که حجاب برای یک زن محدودیت نمی آورد، خاطر نشان کرد: زن در اسلام از جایگاه بالایی برخوردار است و دین مبین اسلام نیز به همین جهت بر رعایت حجاب برای مصونیت از او تأکید دارد./د102
ارسال نظرات